Kendte 13. maj

Sarah Grünewald afslører: Her er hendes drømmemedvært i "Vild med dans"

For nyligt kunne Sarah Grünewald, at hun og "Vild med dans"-produktionen er i gang med at finde hendes partner til den kommende sæson. Nu løfter dansedronning sløret for, hvem hun allerhelst ville have som medvært, hvis hun havde frit valg på alle hylder.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Processen med at finde en medvært til Sarah Grünewald i "Vild med dans" er i fuld gang.

Da SE og HØR for nyligt mødte hende på den røde løber, kunne hun fortælle, at casting-processen er gået i gang.

Her satte hun også et par ord på, hvad den helt rigtige partner på "Hele Danmarks Danseguvl" skal kunne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Mikael Rieck

Til efteråret sparker Sarah Grünewald en ny "Vild med dans"-sæson i gang, men inden da skal der findes en ny medvært, efter Christiane Schamburg-Müller valgte at stoppe (Foto: Mikael Rieck)

- Det handler om, at vi både skal finde en, som passer godt sammen med mig, men vi skal også finde en, der passer godt ind i programmet – og som virkelig gerne vil det, sagde Sarah.

Grünewald ønskede ikke at sætte navne på en medvært, som hun godt kunne tænke sig, eller hvilke kandidater der er inde i billedet. Nu afslører hun dog, hvem hun helst ville have ved sin side, hvis der var frit valg.

Og valget falder på talkshow-værten Ellen DeGeneres. Det fortæller Sarah i en spørgerunde på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Ellen DeGeneres kommer nok ikke til at være vært på "Vild med dans", men hun er altså øverst på Sarah Grünewalds ønskeliste (Foto: MEGA)

På de sociale medier kører debatten flittigt om, hvem folk ønsker sig som ny "Vild med dans"-vært. Flere skriver, at de gerne så en mand ved Sarahs side.

Og hvis det skal være en mand, så har Grünewald også et bud. Han deler endda navn med hendes musikerkæreste Ben Kaniewski.

Det er nemlig skuespiller Ben Affleck. Der er dog nok om muligt endnu mindre chance for, at han står i studiet og byder velkommen til efteråret.

Sponsoreret indhold