Kendte13. juli 2019

Sarah Grünewald afkræfter rygter: Er ikke sammen med eksmanden igen

Sarah Grünewald afkræfter, at hende og hendes tidligere mand, Rasmus Backhaus, skulle have annulleret skilsmissen og fundet sammen igen
https://imgix.seoghoer.dk/sarah_grunewald_og_rasmus_backhaus_1.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Selvom Sarah Grünewald og hendes tidligere mand, Rasmus Backhaus, nyder sommerferien sammen, sammen med deres søn Luis. Det betyder dog ikke, at de to har fundet sammen igen.

"Vild med dans"-værten har i hvert fald aflivet alle rygter om, at parrets skilsmisse skulle være annulleret. Det sker på Instagram.

"Mange spørger, om Ras og jeg er sammen igen. Det er vi ikke", skriver Grünewald på Instagram til et billede fra det tidligere pars sommerferie.

Hun fortsætter sin billedtekst, hvor hun forklarer, hvorfor de to nyder sommerferien sammen - uden at være et par.

"Vi elsker hinanden, er de bedste venner, er på sommerferie sammen lige nu, OG vi har verdens dejligste familie, som vi passer på! Opskriftenn for os er kærlighed, respekt, kommunikation og en helvedes masse humor", skriver hun.

Og dermed afkræfter hun rygterne om, at de to har fundet sammen som par igen. Det har fået flere folk til tasterne, der roser TV-værten for, at de to tidligere ægtefolk har fået et så fint forhold op at køre, at de fortsat kan holde sommerferie sammen.

Sarah Gründewald og Rasmus Backhaus fandt sammen tilbage i 2013 og blev gift med hinanden året efter.

De to har sammen sønnen Luis, og da parret fortalte, at de skulle skilles, gjorde Grünewald det meget klart, at de to fortsat ville passe rigtig godt på deres lille familie.

"Vores lille familie, er den største gave i vores liv og er fyldt med så meget kærlighed. Vi går udelukkende fra hinanden som ægtefolk, men vil for evigt blive sammen som familie. Vi er de bedste venner og de bedste forældre for Luis og vores liv er heldigvis fyldt med en enorm kærlighed og rummelighed til og for hinanden", skrev Grünewald 13. februar på sin Instagram-profil.

Og man må sige, at parret har gjort alvor af deres ord - for de er, ifølge Grünewald selv, stadig bedste venner og altså lige nu på sommerferie sammen.

Sponsoreret indhold