Kendte9. februar 2023 (opd. 9. februar 2023)

Sara Maria Franch-Mærkedahl stormer videre: Nyt job

TV 2’s snart tidligere vejrgudinde Sara Maria Franch-Mærkedahl rykker tilbage til Cirkus Arena
Sara Maria Franch-Mærkedahl ❤ Mikkel Westfall
Det var ikke længe, Sara Maria Franch-Mærkedahl var arbejdssøgende.
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Når kalenderbladet melder første forårsdag, er det for Sara Maria Franck-Mærkedahl slut med at give den som vejrprofet på TV 2.

Det afslørede hun forleden i et opslag på LinkedIn.

Dengang meddelte hun, at hun ville gå freelance og opfordrede arbejdsgiverne derude til at gribe knoglen og ringe til hende, hvis de skulle mangle en medieblæksprutte.

- Skulle du stå og mangle en moderater, konferencier, en vært, foredragsholder, kommunikator eller i andre sammenhænge se et samarbejde med mig, skal du være hjertens velkommen til at kontakte mig.

Og det har allerede givet pote, for den eftertragtede vejrgudinde er allerede blevet engageret andetsteds.

Sara Maria, som er vokset op i cirkusverdenen, og nu vender cirkusbarnet hjem til manegen. Det skriver Cirkus Arena i en pressemeddelelse.

- Det bliver en spændende opgave, og det føles fantastisk at have savsmuld under fødderne igen. Store dele af min DNA er jo udsprunget af cirkus, så det føles på en måde som at komme hjem, jubler hun i pressemeddelelsen.

Sara Maria har tidligere arbejdet i Cirkus Arena jonglerede hun både presseopgaver og rollen som sprechstallmeister.

Denne gang skal hun ikke være sprechstallmeister, men i stedet rette sit fokus mod konceptudvikling og promovering af Arenas forlystelses cirkusland i Slagelse samt den kommende cirkus i Tyrkiet.

Sponsoreret indhold