Kendte15. november 2019

Sara Maria Franch-Mærkedahl: Han er min favorit

Den tidligere ”Vild med dans”-vinder var fredag aften tilbage i ”Vild med dans”-studiet for at heppe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-15_kl._19.43.49.png
 (Foto: Thomas Laursen)

Det er fem år siden, at hun dansede sig til en førsteplads sammen med partner Silas Holst. Og fredag aften var Sara Maria Franch-Mærkedahl så tilbage i ”Vild med dans”-studiet – dog blot som publikum.

Den smilende vejrvært havde taget sine to døtre, Vega og Kastanje, med – og selv om den tidligere ”Vild med dans”-vinder er vilde med alle de resterende fem par, har hun dog alligevel en favorit.

Og der er naturligvis tale om hendes egen tidligere partner:

- Det er jo svært, for vi kender jo dem alle, så det er lidt tarveligt at skulle udvælge en. Men sådan helt inde fra hjertet ville det jo være skønt, hvis Silas vandt, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl, inden hun tilføjer, at hun er meget imponeret over Silas Holst og hans partner Jakob Fauerby:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190913_hjp6785a.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Jakob Fauerby og Silas Holst på gulvet. Foto: Hanne Juul

- Jeg synes, det har været overraskende positivt. Det har været virkeligt flot. Jeg bliver virkelig tit rørt og også rørt på en anden måde end med de andre par. Det virker fuldstændig naturligt, fortæller Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Til juni næste år fylder den tidligere ”Vild med dans”-vinder 40 år. Og lige nu er hun godt i gang med en podcast, som netop handler om at runde de 40 – hvor en midtvejskrise kan melde sin ankomst.

Det er dog ikke noget, der har gjort sig gældende hos den smilende vejrvært:

- Jeg rammer de 40 i juni, og man siger jo at 40-42 er de værste år. Jeg synes nu ikke, det er slemt. Jeg har altid glædet mig til at blive 40, selv da jeg var 20, fortalte Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Sponsoreret indhold