Kendte1. marts 2024

Sara Bro stopper på ”Hjerteflimmer for voksne”

Sara Bro giver efter fire år værtstjansen i "Hjerteflimmer for voksne" videre, men forlader programmet med maner, da hun i første afsnit af den nye sæson selv er gæst
Sara Bro skal ikke længere være vært på podcasten "Hjerteflimmer for voksne".
Sara Bro skal ikke længere være vært på podcasten "Hjerteflimmer for voksne".
 Foto: Kaspar Wenstrup

Der kan nærmest sættes lighedstegn mellem Sara Bro og programmet ”Hjerteflimmer”.

Først var hun tv-vært for kærlighedsprogrammet, der i 00’erne henvendte sig til unge, og siden blev hun vært for relancering af programmet, der nu skulle udkomme på lyd og henvende sig til det voksne publikum.

Men nu er det slut. Det skriver DR.

Sara Bro bliver erstattet af forfatteren Sebastian Lynggard, der blandt andet står bag den populære Instagram-profil ”Herlige Svend”, der har flere end 100.000 følgere.

Jytte Vikkelsø fortsætter som ekspert i programmet.

”Hjerteflimmer for voksne” begyndte i oktober 2020. I programmet inviteres to kendte gæster ind, med hver deres kærlighedsspørgsmål, som bliver besvaret af Jytte Vikkelsøe og nu Sebastian Lynggard.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-01/download-6.jpg
Jytte Vikkelsøe og Sebastian Lynggaard er nyt makkerpar i "Hjerteflimmer for voksne".
 Foto: Petra Kleis

Helt væk fra programmet er Sara Bro dog ikke endnu. Første program med Sebastian Lynggard i værtstolen, bliver med den tidligere vært i gæstestolen.

– Det var sjovt at være med i 'Hjerteflimmer for voksne' som gæst efter næsten 120 episoder i værtsstolen. Jeg var vildt nervøs på samme måde, som jeg har set vores gæster være. Og jeg blev også klogere og fik et svar på mit kærlighedsspørgsmål, som kom bag på mig.

- Og så fik jeg sendt depechen godt videre til Sebastian og Jytte, som jeg er lykkelig for skal tage podcasten nye steder hen, og blive ved med at tage alle lytterne i hånden og passe på deres hjerter, siger Sara Bro.

Første afsnit af den nye sæson af 'Hjerteflimmer for voksne' har premiere i DR LYD mandag den 4. marts.

Sponsoreret indhold