Kendte7. oktober 2022

Sara Bro scorer vildt job: Bliver vært for Danish Music Awards 2022

Når den kæmpe prisfest om ganske få uger løber af stablen, bliver det med den garvede tv-vært Sara Bro i front
Sara Bro skal stå i spidsen for Danish Music Awards, der afholdes i år den 3. november.
Sara Bro skal stå i spidsen for Danish Music Awards, der afholdes i år den 3. november.
 Foto: Petra Kleis/PR-foto/Free

Det er, som om succesen ingen ende vil tage for den 48-årige radio- og tv-vært Sara Bro. Forleden vandt hun nemlig ALT for damernes Søstersindprisen 2022 - og nu har hun også scoret rollen som vært på Danish Music Awards.

Udover at kunne hive den flotte hæder hjem med Søstersindprisen, så valgte DR-værten også at fejre sig selv ved at posere i egne hjemmevante rammer langs den efterårskolde havnefront - endda uden BH.

Men succesen fortsætter for frøken Bro, der den 3. november skal styre slagets gang ved Danish Music Awards. Og alt tyder da også på, at hun i den grad ser frem til det nye job:

- Musikken er så vigtig en del af vores liv. Uanset om vi er glade, kede af det, nervøse eller lykkelige ville livet aldrig være det samme uden den. Derfor er det også en meget stor ære for mig at blive vært for DMA i år. Simpelthen, fordi jeg får lov til at stå i spidsen for at hylde danske artister med den respekt, de fortjener, forklarer Sara Bro.

Helt nye rammer

Årets prisfest bliver dog ikke helt, som den plejer.

Danish Music Awards meddelte nemlig tidligere på året, at man nu ville vende ryggen til den klassiske tv-transmission for at skabe en mere eksklusiv prisfest for de nominerede artister. Af samme årsag bliver selve prisuddelingen ikke transmitteret, selv om der på sociale medier vil være rig mulighed for at følge aftenens forløb.

Allerede fra den 10. oktober vil de nominerede løbende blive offentliggjort på de sociale medier.

Sponsoreret indhold