Kendte20. januar 2020

Sara Bro forlovet: Han sagde ja

DR-værten har været på knæ for sin 15 år yngre kæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sara-bro-lasse-lund-3008201.jpg
 Foto: Aller Media DK

Det er en tradition, at kvinder kan fri til manden i deres liv på skuddag, men så lang tid kunne Sara Bro ikke vente.

I går aftes jublede hun på sin Instagram:

- Han sagde JA!, skriver den 45-årige radio- og TV-vært til billedet, hvor hun holder i hånd med kæresten Lasse Lund, og han har en ring på fingeren.

Billedet er geotagget på Mistico Arenal Hanging Bridges Park, der en bro Costa Rica, og Sara Bros nu forlovede fortæller på sin Instagram, hvordan Sara Bro friede på... en bro:

- Endnu engang har Sara blæst mig fuldkommen bagover!, skriver Lasse Lund til en selfie af ham og Sara ved hængebroen.

- Denne gang i 45 meters højde på en hængebro i Costa Rica - med en ring i bæltetasken, fortæller han yderligere og fortsætter:

- Årtiet er nu skudt i gang på den mest fantastiske vanvittige måde og jeg har ærlig talt ikke været så overrasket og lykkelig siden jeg som 15-årig fik min egen stationær gamer-computer i nonfirmationsgave, skriver han og fortæller om den unikke ring, Bro friede med:

- Sara har fået ringen tegnet af min skønne veninde Ida og forestiller Bellahøj husene. Fordi jeg heldigvis er stolt af, hvor jeg kommer fra.

Sara Bro har tidligere været gift med forsanger i bandet Kashmir, Kasper Eistrup og har børnene Fritz og Miriam fra et tidligere forhold med TV 2 Zulu-redaktør Asger Schønheyder.

Sponsoreret indhold