Kendte20. maj 2019

Sansa Stark og Khaleesi takker af

Sophie Turner og Emilia Clarke siger tak for denne gang i et dybfølte farvel til "Game of Thrones", der har fyldt en stor del af deres liv de seneste 10 år
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/daenerys_targaryen.jpg
 (Foto: Rex)

I nat (dansk tid) havde sidste afsnit af "Game of Thrones" premiere på HBO.

Og nu har Sansa Stark og "Mother of Dragons" også sat et endegyldigt punktum for "Game of Thrones", der har fyldt en stor del af deres liv de sidste 10 år. Det sker på Instagram, hvor seriens to stærke karakterer siger farvel og tak til de fans, der troligt har fulgt med på sidelinjen igennem de sidste mange år.

Sophie Turner, der spiller rollen som Sansa Stark, har skrevet en dybfølt kærlighederklæring til Sansa; til folkene bag "Game of Thrones" - OG til seriens fans.

"Sansa, tak, fordi du lærte mig modstandsdygtighed, mod og virkelig styrke. Tak, fordi du har lært mig at være sød, tålmolig og at lede med kærlighed. Jeg voksede op med dig. Jeg blev forelsket i dig som 13-årig, og nu 10 år senere. Som 23-årig forlader jeg dig, men jeg vil aldrig glemme de ting, du har lært mig."

Og Sophie er ikke helt færdig med sin tak. For der skal naturligvis også sendes en dybfølt tak til folkene bag "Game of Thrones" og de fans, der troligt har været med igennem de seneste 10 år.

"Til showet og til de fantastiske mennesker, der laver det, tak for at give mig de bedste livs- og dramatimer, jeg nogensinde kunne have bedt om. Uden jer ville jeg ikke være den person, jeg er i dag. Tak for at give mig chancen igennem alle disse år. Og endelig til fansene. Tak, fordi i blev forelskede i karaktererne og støtten hele vejen til slut. Jeg vil savne jer mere end noget andet."

Også Emilia Clarke, der spiller rollen som Daenerys Targaryen, "Mother of Dragons", har takket af.

"Det har overvældet mig, hvor meget jeg gerne vil sige, men hvor små ord er, når jeg skal beskrive, hvor meget serien og Dany har betydet for mig. Mother of dragons-kapitlet har fyldt i hele mit voksne liv. Denne kvinde har overtaget hele mit hjerte. Jeg har svedt i flammerne fra drageild, grædt mange tårer for dem, der forlod vores familie tidligt og vredet min hjerne i forsøget på være Khaleesi og give de mesterlige ord, handlinger (og navne), jeg fik, retfærdighed. "Game of Thrones" har formet mig som kvinde, som en skuespiller og som menneske. Jeg ville bare ønske, at min kære far var her, så han kunne se, hvor langt vi er fløjet", skriver hun.

Men også Emilia Clarke sender en dybfølt tak til sine fans.

"Og til jer, kære, søde, magiske fans. Jeg skylder jer så meget tak for, at I har set med i alt, hvad vi har lavet og alt, hvad jeg har gjort med karakteren, som allerede var i rigtig manges hjerter, før jeg tog den platinblonde paryk af drømme på. Uden jer, var der ingen os. Og nu er vores vagt slut"

Og nu er deres vagt slut - akkurat ligesom "Game of Thrones" er det. En æra er slut - og jerntronen blev besat af.. Dét må I selv finde ud af :-)

Sponsoreret indhold