Kendte12. august 2022

Sangerinde lufter det beskidte vasketøj: - Han var mig utro!

Wow!
Michelle Branch langer ud efter sin kommende eksmand.
Michelle Branch langer ud efter sin kommende eksmand.
 Foto: Ritzau Scanpix

Den amerikanske sangerinde og skuespillerinde Michelle Branch skal skilles, og hun er ikke synderligt imponeret over sin kommende eksmand.

I hvert fald har hun langet gevaldigt ud efter ham i et opslag på sociale medier.

Det skriver Page Six, som dog også kan berette, at den 39-årige kendis tilsyneladende hurtigt fortrød, at hun havde luftet parrets beskidte vasketøj.

I hvert fald slettede hun kort efter opslaget igen - dog ikke hurtigt nok til, at utallige medier ikke havde nået at opfange det.

Historien starter forleden, da Michelle Branch pludselig rasede over sin ægtemand gennem tre år, Patrick Corney, på Twitter.

Her beskyldte hun ham for at have været sammen med en anden kvinde.

- Jeg har lige opdaget, at min mand har været mig utro med (navn udeladt, red.), mens jeg var hjemme med vores seks måneder gamle datter, skrev hun.

Over for Page Six har sangerinden efterfølgende bekræftet, at hun og ægtemanden gennem tre år, Patrick Corney, skal skilles.

- At sige, at jeg er ødelagt, er ikke engang i nærheden af, hvordan jeg føler for mig selv og min familie, siger hun og fortsætter:

- Tæppet er hevet fuldstændigt væk under mig, og nu må jeg bare finde ud af, hvordan jeg kommer videre. Jeg beder om fred og forståelse, fordi vi har små børn at tænke på.

Michelle Branch har som nævnt slettet sit rasende Twitter-opslag igen og har ikke delt yderligere kommentarer om beskyldningerne mod manden.

Hendes kommende eksmand har i skrivende stund slet ikke udtalt sig om bruddet.

Parret mødte hinanden i 2015 og blev forlovet to år senere. De blev siden gift og har to børn sammen på henholdsvis fire år og seks måneder.

Michelle Branch har desuden yderligere et barn på 17 år sammen med sin eksmand, sangeren Teddy Landau.

Sponsoreret indhold