Kendte 22. april 2022

Sangeren Tom Grennan overfaldet på åben gade

Den britiske musiker måtte overnatte på hospitalet som følge af overfaldet
Foto: MEGA

Den britiske sanger Tom Grennan er røget en tur på hospitalet som følge af et umotiveret overfald.

Overfaldet fandt sted natten til torsdag ude foran en bar efter en koncert i New York onsdag aften.

Det skriver New York Post, ligesom den 26-årige sangers manager, John Dawkins, har bekræftet epsioden på sociale medier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her skriver manageren, at Tom Grennan blev efterladt med en række skader som følge af overfaldet, der efter sigende skete på åben gade:

- Tom bliver undersøgt af lægerne for sine skader, der inkluderer et smadret øre, en sprængt trommehunde og nogle problemer med kæben, som han tidligere har haft brækket.

- Tom er på trods af dette ved godt mod, men har brug for ro til at komme sig, mens lægerne vurderer mulighederne for, at han kan fortsætte sin turné, lyder det i udtalelsen.

Ifølge New York Post har Tom Grennans management valgt at udskyde en koncert, han skulle have afholdt i Miracle Theatre i Washington fredag.

Det vides endnu ikke, om der kommer flere aflysninger som følge af overfaldet.

Der gives ikke yderligere detaljer om episoden i pressemeddelelsen fra manageren.

Derfor vides det ikke, hvad motivet for overfaldet er, ligesom det heller ikke vides, om "Little Bit of Love"-sangeren har anmeldt episoden til politiet.

New York Post har dog været i kontakt med NYPD, som afviser, at de har modtaget en politianmeldelse fra nogen ved navn Tom Grennan.

Sponsoreret indhold