Kendte8. august 2023

Sandra Bullock tog "stille" beslutning før kærestens død

Året før kæresten døde, tog Sandra Bullock en ”stille” karrierebeslutning. Dengang sagde hun, at valget skyldtes hendes børn, men spørgsmålet er nu, om hun i stedet havde sin syge kæreste i tankerne
Sandra Bullock
Alt tyder på, at det var kærestens hemmelige – og alvorlige sygdom – der fik Sandra Bullock til at trække sig fra skuespillet sidste år.
 Foto: Scanpix Denmark

LÆS OGSÅ: Sandra Bullocks kæreste død: Sådan var hans sidste tid

Sidste år i marts meddelte Sandra Bullock, at hun for en stund ville trække sig fra skuespillet.

Dengang lød skuespillerens forklaring, at hun ville være tættere på sine børn, ligesom hun udtalte, at hun havde ”brug for at være det sted, der gjorde hende gladest”.

Nu lader det dog til, at der også lå en særdeles trist årsag bag. I går kom det nemlig frem, at den 59-årige skuespiller har mistet sin kæreste.

Sandra Bullock
Sandra Bullock meddelte sidste år i marts, at hun trak sig fra skuespillet for en stund.
 Foto: Scanpix Denmark

Bryan Randall sov ind 5. august i en alder af bare 57 år – efter at have kæmpet en hemmelig kamp mod alvorlig sygdom de sidste tre år.

Bryan Randall døde som følge af den frygtede sygdom ALS. Han ønskede fra start, at sygdommen blev holdt privat – og det ønske blev opfyldt. Derfor vidste kun de nærmeste, at Sandra Bullocks kæreste var hårdt ramt af sygdom, da hun sidste år valgte at indstille karrieren for en stund.

Sandra Bullock
Bryan Randall og Sandra Bullock mødte hinanden i 2015.
 Foto: Scanpix Denmark

Man kan derfor nu formode, at Sandra Bullock ikke kun ønskede at være tæt på sine børn. Hun ønskede formentlig også at være tæt på sin kæreste, som hun mødte og begyndte at date tilbage i 2015.

Det er da også kommet frem, at Sandra Bullock passede sin syge mand i hjemmet til det allersidste. Det fortalte hendes søster Gesine Bullock-Prado i et rørende opslag på Instagram for kort tid siden.

Fakta om ALS

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) er en sygdom, som rammer de motoriske nerveceller i hjerne, hjernestamme og rygmarv.

Symptomerne er tiltagende muskelsvind med svaghed i arme og ben samt besvær med at synke og tale.

Årsagen er i de fleste tilfælde ukendt, men hos 5-10% er sygdommen arvelig

Sygdommen er alvorlig. De fleste dør indenfor nogle få år, men de arvelige former har ofte bedre prognose.

Behandling med medicin kan udskyde sygdommen kortvarigt, men ellers er behandlingen lindrende.

Kilde: Sundhed.dk

– Jeg er overbevist om, at BRY har fundet den bedste fiskesport i himlen og allerede er i gang med at kaste snøren ud i den brusende flod, der er fyldt med laks. ALS er en grusom sygdom, men der er en form for trøst i at vide, at han havde den bedste hjælper i form af min søster og det hold af sygeplejersker, som hun samlede til at hjælpe hende med at passe ham i deres hjem. Hvil i fred, Bryan, skriver Sandra Bullocks søster, der slutteligt opfordrer alle til at donere penge til ALS-kampen i stedet for blomster.

Sandra Bullock
Sandra Bullock har passet sin døende kæreste frem til hans død 5. august.
 Foto: Scanpix Denmark

Bryan Randall var fotograf, og han mødte første gang Sandra Bullock i 2015. Det var i forbindelse med en fødselsdag for skuespillerens søn, Louis.

Kort tid efter begyndte de at date, og senere samme år – under brylluppet mellem Jennifer Aniston og Justin Theroux – viste de sig for første gang offentligt frem.

Selv holdt parret deres kærlighed til hinanden særdeles privat. Dog fortalte Sandra Bullock i forbindelse med sin medvirken i "Red Table Talk" i december, at han var hendes "livs kærlighed".

Sponsoreret indhold