Kendte7. september 2023

Sams Bar-stjernen Ted Danson til fodboldkamp: Jeg aner ingenting

En håndfuld vaskeægte hollywoodstjerner har fundet vej til Parken. Det er dog ikke dem alle, der ved en fløjtende fis om fodbold
Hov, vent! Er det ikke? Der er Hollywood-træf foran Parken torsdag aften. Ted Danson, hans hustru Mary Steenburgen, Lilly Collins og hendes mand Charlie McDowell skal åbenbart se de danske drenge give San Marino sultansmadder. 
Hov, vent! Er det ikke? Der er Hollywood-træf foran Parken torsdag aften. Ted Danson, hans hustru Mary Steenburgen, Lilly Collins og hendes mand Charlie McDowell skal åbenbart se de danske drenge give San Marino sultansmadder.
 Foto: Mikael Rieck

Behøves man vide noget som helst om fodbold for at bruge en torsdag aften i et udsolgt Parken?

Niksen biksen, tænker Hollywood-ikonet Ted Danson.

Den 75-årige Sams Bar-stjerne er således på plads på lægterne – uden overhoved at vide en fløjtende fis om sportsgrenen.

- Det er min første fodboldkamp. Jeg aner ingenting. Bogstavelig talt. Absolut ingenting, indrømmede Hollywood-stjernen, da han blev spurgt ind til sin viden om den populære boldsport.

Helt uklog er han dog ikke, for Ted Danson vurderer – lige som stort set alle andre – at de danske drenge forlader grønsværen som sikre vindere senere i aften.

- Jeg forestiller mig, at Danmark vinder, lød det glad fra stjernen, der havde følgeskab af andre vaskeægte A-kendisser denne aften.

Med sig havde han således sin hustru Mary Steenburgen, Lily Collins og hendes mand Charlie McDowell.

At stjernerne er i Danmark, er ikke et kæmpe særsyn. Lily Collins har således tidligere afsløret, at hun er så vild med Danmark – og i særdeleshed København – at hun har købt bolig her.

Det er snarere et særsyn, at de har fundet vej til Parken uden at ane alt for meget om fodbold.

Du kan se alle billederne fra den rød-hvide løber herunder:

Parken: Danmark-San Marino

Sponsoreret indhold