Sammen igen? Tristan Thompson sender kærlighedserklæring til Khloé Kardashian

Tristan Thompson var muligvis en af de mest upopulære mænd i verden, da han for over et år siden blev afsløret i at være Khloé Kardashian utro.

Skandalen var fuldkommen, da det kom frem, at han havde været lidt for tæt med Jordyn Woods - Kylie Jenners bedste veninde - til en fest. 

Herefter endte det med en offentlig slagudveksling mellem alle tænkelige parter i Kardashian-Jenner-familien. Alle hadede Tristan.

Men nu ser det altså ud til, at basketballstjernen igen er inde i varmen hos Khloé, som han har sin toårige datter True Thompson med.

I anledning af Khloés 36 års fødselsdag i går kommer Tristan nemlig med en stor kærlighedserklæring til sin eks - som måske ikke er eks så længe endnu.

Artiklen fortsætter under billedet...

Tristan Thompson og Khloé Kardashian.

Tristan og Khloé gik fra hinanden efter utroskabsskandalen (Foto: MEGA)

- Jeg er klog nok til at vide, at du kom ind i mit liv for at vise mig, hvad det betyder at være en fantastisk person, indleder tometermanden sin kærlige hilsen og fortsætter:

- Jeg sætter stor pris på, at jeg er i stand til at lære og vokse takket være dig. Jeg takker gud for den smukke og elskende kvinde, du er over for alle, især vores datter True.

Den store kærlighedserklæring har fået fans, følgere og medier verden over til at spekulere i, om det tidligere powerpar nu er ved at finde sammen igen.

Til sidst i sit opslag, som er krydret med et sødt billede af deres lille familie, kommer Tristan med endnu en kærlig hilsen.

- Du fortjener hele verden, Koko! True og jeg elsker dig, mama. Tillykke med fødselsdagen, slutter sportsstjernen af.

Se opslaget her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close