Kendte 20. marts 2020

Sam Smith i corona-karantæne: Deler følelsesladede billeder

Det kan være svært at holde modet oppe, mens coronakrisen raser. Det gælder også den engelske sanger Sam Smith, der lige nu er i corona-karantæne
(Foto: MEGA)

Det er kun lidt mere end en uge siden, at statsminister Mette Frederiksen bad danskerne om at blive indendøre så meget som overhovedet muligt.

Men det er naturligvis ikke kun danskerne, der holder sig isolerede for at komme den frygtelige corona-smitte til livs.

Også den 27-årige sanger og sangskriver Sam Smith befinder sig i disse dage i sit luksushjem i Hampstead i det nordlige London.

Men ”Latch”-sangeren keder sig og har svært ved at holde isolationen ud:

- Stadier af karantæne-sammenbrud, skrev Smith I går i et Instagram-opslag og delte en håndfuld billeder, der illustrerer netop de stadier, han i disse dage gennemgår.

Artiklen fortsætter under billedet ...

View this post on Instagram

Stages of a quarantine meltdown

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Opslaget kom dagen efter, at den unge sanger havde proklameret, i et andet Instagram-opslag, at han ”kedede sig”. Og i den tilhørende video kom han med en besked til sine fans:

- Hej alle sammen! Det her er en underlig, underlig, underlig tid, åh Gud, virkelig, virkelig mærkelig, siger Smith og fortsætter:

- Lige nu befinder jeg mig i mit hus. Jeg har lidt hovedpine og allergi, men jeg synes, jeg har det okay. Men jeg ville gerne blive indenfor for at være i sikkerhed.

Herefter sender han kærlighed ud til sine mere end 14 millioner følgere:

- Det her er en underlig tid. Jeg vil gerne række ud til hver og en lige nu og sende min kærlighed. Jeg håber virkelig, at I er okay, og jeg håber, at I klarer den mentalt.

View this post on Instagram

Thinking of you all x

A post shared by Sam Smith (@samsmith) on

Sponsoreret indhold