Kendte17. maj 2023

Salma Hayek fejrer vild milepæl: Viser DET HELE frem

Den 56-årige skuespiller har rundet hele 24 mio. følgere på Instagram, og det fejrer hun med en pikant – og ganske afslørende – dans
I sit seneste Instagram-opslag viser den 56-årige Hollywood-stjerne i den grad attributterne frem.
I sit seneste Instagram-opslag viser den 56-årige Hollywood-stjerne i den grad attributterne frem.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

Salma Hayek kan nu bryste sig af at have svimlende 24 mio. på Instagram – og i anledning af den store milepæl fejrer hun det med netop … bryster.

I sit seneste opslag på det sociale medie har hun postet en video med en glædesdans, der afslører lidt af hvert hos den 56-årige mexicanske stjerne.

Iført en badekåbe danser hun lystigt omgivet af sit team. Den heftige svingom gør, at hendes bryster falder ud, og det lader også til, at hendes millionvis af Instagram-følgere får udsigt til hendes understel.

– 24 millioner følgere, 24 millioner gode grunde til at smile. Tak til alle for at tage på denne vilde rejse med mig. Jeg kan slet ikke lægge låg på min glæde og taknemmelighed, skriver hun til videoen.

For ikke at lægge sig ud med Instagrams strenge nøgenhedspolitik har Salma Hayek dog valgt at sløre sine ædlere dele, og det er hendes følgere ikke helt tilfredse med:

– Hvorfor slører vi? Vær sød at poste originalen. Tak!, skriver en følger.

– Hvor kan vi få den uredigerede, ucensurerede version? Spørger for en ven, lyder det fra en anden.

– Sløringen giver mig 24 millioner grunde til at gøre en ende på det hele, skriver en tredje, utilfreds følger.

Sponsoreret indhold