Kendte 26. april 2019

Saint West hastet til hospitalet

Kanye West og Kim Kardashians søn Saint West er blevet hastet til hospitalet. Den lille fyr på bare tre år har det dog okay efter omstændighederne
Foto: MEGA

Kim Kardashian og Kanye West har formentlig fået sig et ubehageligt chok for en uge siden. Her var deres treårige søn Saint West nemlig nødt til at blive hastet til hospitalet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det fortæller mormor Kris Jenner til mediet Refinery 29. Hun beskriver det som et af de mest skræmmende opkald, hun nogensinde har fået.

I forbindelse med mors dag har det amerikanske medie spurgt den succesfulde bedstemor, hvilket opkald sent om aftenen eller natten hun husker allerbedst.

- Det seneste, jeg kan komme i tanke om, er omkring ude siden, da vi tog til Palm Spring. Vi opdagede, at Saint, mit lille barnebarn, måske er allergisk over for græs, fortæller Kris Jenner til Refinery 29.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Kris Jenner har ni børnebørn i alt (Foto: MEGA)

Allergi er åbenbart noget, der ligger til Kardashian-familien. I hvert fald fortæller Kris Jenner om endnu en oplevelse, hvor et af hendes børnebørn er kommet galt afsted.

- Det første opkald om mine børnebørn, jeg fik, var det mest alarmerende. Det var, da Mason spiste peanut butter, og hans ansigt begyndt at svulme op, og hans hals begyndte at lukke sammen, lyder det fra den 63-årige bedstemor.

Og her var situationen noget mere alvorlig, end den var med lille Saint. Den nu niårige Mason Disick, hvis mor og far er Kourtney Kardashian og Scott Disick, måtte også hastes til hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Kourtney Kardashian med børnene Mason, Penelope og Reign (Foto: MEGA)

- De var nødt til at haste ham til hospitalet. Han havde peanut butter allergi i rigtig lang tid. Men han har det fint nu. Det mest skræmmende er altid den første gang, slår Kris Jenner fast.

I dag har både lille Saint og Mason det godt.

Sponsoreret indhold