Kendte21. november 2023

Saint Clara udgiver sang til ære for afdøde Hugo Helmig

Clara Toft Simonsen udgiver en sang til ære for sin fætter Hugo Helmig på årsdagen for hans død
Clara Toft Simonsen hylder sin afdøde fætter med ny sang. 
Clara Toft Simonsen hylder sin afdøde fætter med ny sang.
 Foto: Mikael Rieck

Læs også: Stortalentet, der blev fældet af egne dæmoner: Sådan husker vi Hugo Helmig

Torsdag den 23. november markerer årsdagen for Hugo Helmigs død.

Det unge stjerneskud gik bort i en alder af blot 24, hvilket efterlod et hul i hjertet blandt familie og venner såvel som popsangerens mange fans.

I den anledning har Saint Clara, som er Hugo Helmigs kusine, valgt at udgive sangen "Boys don't cry" til ære for sin fætter.

Det bekræfter sangerindens manager, Christian Backman, overfor Ekstra Bladet.

Over sommeren optrådte den danske stjerne med nummeret på flere festivaler, heriblandt Roskilde Festival hvor hun under sin optræden brød ud i tårer.

– Hugo kommer aldrig til at spille på Roskilde, og jeg var i tvivl om, om jeg skulle spille denne sang, men på den måde er han med, selv om han ikke er her mere, lød den rørende besked fra sangerinden.

Sangen har fået samme navn som en af Hugo Helmigs egne sange og handler om den afdøde musiker, som familien måtte tage pludseligt afsked med sidste år.

"I know you tried your best instead. I couldn't reach you when you lost your way. A million doctors couldn't treat this pain. 'Cuz the heart can only take so much", lyder et par af de rørende linjer fra Saint Claras nye sang.

Mindes Hugo

Hugo Helmigs søster Ida-Marie Helmig har tidligere valgt at forevige mindet om ham i form af en tatovering. På hendes venstre arm står der nemlig Hugo.

– Altid med mig, skrev hun i et Instagram-opslag sidste år.

Også hans mor, Rene Toft Simonsen, har fået foreviget hans navn med blæk.

Sponsoreret indhold