Kendte23. januar 2022

Sagsøger Universal: Hvor er Ana De Armas?

Fans af den amerikanske skuespillerinde er intet mindre end godt og grundigt sure, efter det stod klart, hun alligevel ikke var at finde i filmen ”Yesterday”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ana_de_armas_0.jpg
 Foto: MEGA

Universal Studios står lige nu overfor et ganske særligt søgsmål anlagt af to ret sure fans af skuespillerinden Ana de Armas, 33.

De to forventede nemlig at se hende spille med i filmen ”Yesterday”, hvor hun da også både blev markedsført til at være med i, mens hun også optrådte i traileren.

Men af den ene eller anden grund valgte klipperne i sidste ende at fjerne scenerne, der var optaget med stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega791616_034.jpg
 Foto: MEGA

De to fans måtte klare at se hele filmen "Yesterday" uden Ana de Armas' tilstedeværelse. Foto: MEGA

Ifølge de to fans betalte de knap fire dollars hver, hvilket svarer til 26 danske kroner, for at leje og se den ene scene, de vidste Ana skulle være med i. Men de måtte i stedet se sig skuffede over, den ikke var at finde nogle steder i filmen.

I scenen skulle hovedpersonen i filmen, der på uheldigvis slår hovedet og dernæst vågner op til verden, der har glemt at The Beatles eksisterede, synge sangen ”Something” til Ana de Armas.

Artiklen fortsætter under videoen

I søgsmålet er de to fans navngivet ifølge TMZ, mens det samtidig er muligt for andre eventuelt sure fans, der skulle have lejet filmen i Californien eller Maryland, at melde sig ind i kampen.

Umiddelbart er det dog kun muligt for hver enkelt sagsøger at få en erstatning på de 26 kroner, som det har kostet at leje filmen.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega447609_024.jpg
 Foto: MEGA

I stedet for Ana de Armas kunne fansene i stedet se både Ed Sheeran og Lily James spille overfor hovedpersonen, Himesh Patel. Foto: MEGA

Trods Ana de Armas i sidste ende blev valgt fra til at være med i filmen, så var den alligevel et stort hit, og den scorede intet mindre end 150 millioner.

Filmen havde premiere tilbage i 2019.

Sponsoreret indhold