Kendte15. juni 2020

Sagde hun ville have børn med ham: Få måneder senere fandt han sammen med Angelina

Få måneder inden Brad Pitt fandt en anden, udtalte hans daværende hustru, Jennifer Aniston, i et stort interview, at hun drømte om snart at få børn med ham
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kunne have været alletiders kærlighedshistorie: De mødte hinanden på en blind date i 1998. Det slog hurtigt gnister mellem dem, og de blev straks udråbt til at være Hollywoods hotteste par.

Men som bekendt krakelerede kærligheden mellem Brad Pitt og Jennifer Aniston i januar 2005.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-06-15_kl._14.01.32.png

Brad Pitt og Jennifer Aniston var ét af de hotteste par - og Jennifer Aniston drømte om at få børn med ham. Foto: MEGA

Nyheden sendte chokbølger gennem hele Hollywood – også selv om flere havde fornemmet, at der var et brud på vej. Brad Pitt havde nemlig fået et særdeles tæt forhold til sin skuespilkollega Angelina Jolie under optagelserne til ”Mr. and Mrs. Smith”.

Havde det ikke været for Angelina Jolie, var Brad Pitt og Jennifer Aniston måske forblevet sammen – og måske endda blevet forældre.

​Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-06-15_kl._14.01.50.png

Parret blev gift i 2000 og skilt fem år senere. Foto: MEGA

I hvert fald afslørede en skruk Jennifer Aniston – blot få måneder før hendes mand fandt en anden – at hun var klar til at få børn:

- Det er tid. Det er tid. Du ved, jeg tror, jeg godt kan arbejde, selv om jeg har en baby, jeg tror sagtens, du kan arbejde, når du er gravid. Jeg tror, du kan det hele. Så jeg glæder mig egentlig bare til at tage det lidt mere roligt, udtalte Jennifer Aniston i et stort interview med The Guardian tilbage i februar 2004.

I interviewet ville den populære ”Venner”-stjerne ikke afsløre, om hun havde en præcis tidsplan for, hvornår hun gerne ville have børn.

Men hun havde en idé om, at det skulle være snart:

​Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-06-15_kl._14.01.59.png

Jennifer Aniston har tidligere fortalt, at hun forelskede sig i Brad Pitt, fordi han var "jo bare var en normal fyr". Foto: MEGA

- Jeg er færdig med at indspille ”Venner” til januar, han er færdig (med at indspille ”Mr. And Mrs. Smith”, red.) i slutningen af februar. Bagefter begynder han på ”Ocean’s Twelve”. Heldigvis får jeg tid til at rejse med ham, mens han filmer, udtalte Jennifer Aniston.

Hvad hun altså ikke vidste var, at Brad Pitts rolle i ”Mr. And Mrs. Smith” i sidste ende ville ødelægge deres parforhold.'

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/skaermbillede_2020-06-15_kl._14.01.41.png

Brad Pitt og Angelina Jolie. Foto: MEGA

Brad Pitt og Jennifer Aniston annoncerede i januar 2005, at de skulle skilles.

”Vi har besluttet at lade os formelt separere. Denne beslutning er resultatet af megen overvejelse. Vi er stadig gode venner med stor kærlighed og beundring for hinanden”, lød den fælles beslutning fra parret.

Sponsoreret indhold