Kendte4. januar 2022

Sætter gang i rygterne med dette billede: Er Kendall Jenner blevet forlovet?

Alene i en træhytte med en flaske tequila sprang Kendall og kæresten Devin Booker ind i det nye år. Men hov, hvad er den af? Har han fået en ring på fingeren?
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 26-årige model og ”Kardashian”-stjerne Kendall Jenner har en ting for sportsstjerner. Siden 2016 har hun datet intet mindre end fire forskellige NBA-spillere.

Og nu har et billede af den seneste, 25-årige Devin Booker, fået rygterne om forlovelse til at svirre.

For er det ikke en ring, man spotter på hans finger i forbindelse med Kendalls kavalkade af nytårsbilleder?

Nogle af Jenner-søsterens 209 millioner følgere har i hvert fald kun øje for den lille, men potentielt væsentlige, detalje.

Under et af billederne, som den verdensberømte model postede søndag, ses kæresten posere med et vinglas i hånden, og herunder skrives der blandt andet:

- Jeg spotter en ring…!

En anden stemmer i:

- Andre end mig, der kan se en ring???

Kendall og Devin har dannet par siden april 2020, hvor de første gang blev spottet på en fælles roadtrip til Sedona, Arizona.

Vild med sportsmænd

Udover at nyde rødvin sammen på vej ind i det nye år, er det tydeligt at det unge kærestepar også fik glæde af flaskerne fra Kendalls egenproducerede tequila-linje ”818”.

Jenner og resten af Kardashian-klanen har holdt nogle velfortjente feriedage – først over julen med hinanden – og siden spredt mere eller mindre for alle vinde for at fejre det nye år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/kendall1.png
 Foto: Instagram, Kendall Jenner

Søde ser de ud. Men det er nu mest af alt ringen på Devins finger, der er løbet med opmærksomheden (Foto: Instagram, Kendall Jenner)

Senere i år går deres Hulu-serie i luften. Sammen med Kim, Khloe, Kourtney, Kris, og Kylie proklamerede Kendall i traileren til det fremtidige tv-projekt, at der er nok at glæde sig til.

- Når nedtællingen til nytår slutter, starter nedtællingen til nye show, lyder det i den lille forsmag.

Kendall Jenner er en af verdens absolut bedst betalte modeller. Hun er før blevet kædet sammen med eftertragtede ungkarle som musikerne Harry Styles, Nick Jonas, men det er især NBA-stjerner, der har vundet hendes hjerte gennem tiden.

Jenner og Jordan Clarkson datede i 2016, derefter blev hun set med Blake Griffin fra 2017 til 2018, før hun dannede par med Ben Simmons fra 2018 til 2019.

Sponsoreret indhold