Sådan siger ”Riverdale”-kollegerne farvel til Luke Perry

\

"Riverdale"-kollegerne er i chok over Luke Perrys død.

(Foto: MEGA)

Hele Hollywood – og særlig castet fra ”Riverdale” – begræder i disse dage Luke Perrys død.

Den amerikanske skuespiller, der døde mandag efter et massivt slagtilfælde, spillede rollen som Archie Andrews' far i hitserien.

I kølvandet på hans alt for tidlige død strømmer det nu ind med hilsner og kondolencer fra hans kolleger på ”Riverdale”-castet.

Lili Reinhart, der spiller rollen som Betty Cooper, skriver, at hun slet ikke kan forstå tabet af sin elskede kollega:

Mädchen Amick, der spiller rollen som Alice Cooper, postede et billede på Instagram.

Her skrev hun blandt andet, at Luke Perry var blevet en kær ven, og at gennem årene både har grint sammen og grædt sammen.

Casey Cott, der i serien spiller rollen som Kevin Keller, har også brugt det sociale medie Twitter til at fortælle om sin sorg. Casey Cott fortæller, at Luke Perry tog ham under sine vinger den allerførste dag på ”Riverdale”.

Se Caseys tweet her:

Marisol Nichols, der har rollen som Hermione Lodge, delte et foto på Instagram af hende og Luke Perry og skrev, at hun var tom for ord.

Se Marisol Nichols tweet her:

Vis dette opslag på Instagram

I don’t have any words now. Maybe I will later.

Et opslag delt af Marisol Nichols (@marisolnichols) den

Molly Ringwald, som spiller Mary Andrews, var en af de første til at ære Luke Perry. På instagram delte hun et billede af hende og Luke Perry, hvor de stod og dansede:

Luke Perry han nåede at medvirke i alle tre sæsoner af ”Riverdale”, inden han stille sov ind mandag på et hospital i Burbank, Californien.

Det er endnu uvist, præcis hvor meget af tredje sæson Luke Perry nåede at filme.

Lige nu ligger der 13 episoder af tredje sæson på den danske udgave af streamingtjenesten Netflix. De foregående sæsoner har haft henholdsvis 13 og 22 episoder.

Det er ikke kommet frem, hvor mange episoder der vil være i tredje sæson. Man forventer dog, at tredje sæson vil have omkring samme antal episoder, som det var tilfældet med sæson to. Men om Luke Perry i så fald medvirker i alle episoder, er uvist.

CW Network, TV-kanalen der står bag "Riverdale", er endnu ikke kommet med nogen udtalelser om, hvorvidt Luke Perry nåede at filme hele tredje sæson færdig. Det er heller ikke kommet frem, hvordan seriens skabere vil skrive Luke Perrys karakter ud af serien.

Det er noget, som producerne Jon Goldwater, Sarah Schechter, Greg Berlanti og Roberto Aguirre-Sacasa lige nu må være igang med at overveje.

Dødsfaldet kom uventet for alle – og af respekt for Luke Perry valgte filmholdet i går at stoppe alle optagelser af ”Riverdale”, da nyheden om hans dødsfald kom frem.

Hvornår optagelser vil blive genoptaget, vides ikke.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close