Kendte9. maj 2020

Sådan har du ikke set Kris Jenner før

Kardashian-klanen har aldrig været kendt for andet end at være en sexet familie. Nu deler Kim Kardashian et aldrig før set billede af moren i sin måske allerbedste form
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega622488_007.jpg
 Foto: MEGA

Selvom det i øjeblikket er en svær tid, hvor mange ikke kan være sammen med deres familie og venner.

Så er der stadig plads til at mindes de gode stunder.

Det gør ”Keeping Up With the Kardashians”-søsteren Kim Kardashian West i hvert fald glædeligt i et nyt post på Instagram, hvor hun hylder sin mor.

For selvom Kris Jenner i dag måske ikke kan måle sig med de sexede kurver, som alle Kardashian og Jenner-børnene har.

Så viser dette, hidtil ikke sete, billede af momageren at hun bestemt havde styr på kroppen tidligere.

Trods billedet er taget lige efter, hun har født sit fjerde barn, sønnen Rob Kardashian, så er det slet ikke til at spore, at hun kort tid inden har været højgravid.

Udover at Kim selv udtrykker sin misundelse over, hvor godt moren ser ud efter fire fødsler, så er billedet en del af en længere takketale i forbindelse med Mors Dag i morgen.

- Det her er et tidlig Mors Dag opslag for min mor. Den bedste mor i hele verden! Begynder hun teksten til billedet af sin mor i en fræk, gul bikini på Instagram.

Den mellemste søster Kim har i forbindelse med mærkedagen opsnuset bryllupsfotografen Alfred Garcia, der tog bryllupsbillederne, da Kris Jenner og Robert Kardashian blev gift tilbage i 1978.

- Jeg kunne ikke vente med at give hende sin gave. Jeg lever for sentimentale gaver.

- Jeg købte kameraet, han brugte til brylluppet og billederne og lavede et album til hende. Hun havde aldrig set billederne, så det gav mange glædestårer, skriver hun til billedet.

Sponsoreret indhold