Kendte8. januar 2021

Sådan har du ikke set Jens Werner før

"Vild med dans"-dommeren har taget et overraskende skridt og medvirker i en ny musikvideo
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20201205_hjp1231.jpg
 Foto: Hanne Juul

Dansedommer Jens Werner er netop blevet færdig med endnu en hæsblæsende sæson af "Vild med dans".

Men den tidligere danseverdensmester har ikke stillet danseskoene langt væk.

For han er netop sprunget ud som skuespiller.

Det himmelstormende danske band Jung har netop sendt udsendt en ny single, der hedder 'To timer i træk'.

Og musikvideoen overrasker i den grad.

For her brager den 56-årige dansedommer hen over scenen på fulde drøn i en noget utraditionel dansestil, der nok ikke ville score mange point i TV 2's program.

- Jeg blev ringet op af Universals creative director for nogle måneder tilbage. De fortæller, at de har et lovende band, der skal lave en musikvideo. Men bandet ville ikke være kendte for at danse rundt.

- Her kom jeg ind i billedet, siger Jens Werner og fortsætter:

- De syntes, at det kunne være interessant at få en, der er relativt kendt til at lave det dansemæssige. De vil gerne være kendte som dygtige musikere og overlade dansen til andre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20201120_hjp4681.jpg

Den altid velklædte Jens Werner i sine vante rammer bag dommerborder i "Vild med dans". Foto: Hanne Juul

- Det syntes jeg var enormt spændende, fortæller Jens Werner.

Godkendt af hustruen

Inden den garvede "Vild med dans dommer" takkede ja, snakkede han med sin hustru om ideen. Men der gik ikke lang tid, før de var enige.

- Nu er det sådan, at min hustru og jeg er stor fan af Jung. Det er noget, vi godt kan lide, og vi kan identificere os med deres musik, det er meget spændende og anderledes.

– De syntes, at jeg passede fint ind i deres univers. Det var faktisk deres ide, da de havde set en gammel musikvideo med Christopher Walken (Weapon of choice af Fatboy Slim fra 2010, red.). Men jeg sagde, at jeg skulle kunne lide og føle melodien, før jeg kunne være med. Det skulle passe sammen, fortæller Jens Werner, der i den grad kunne føle Jungs nye nummer.

Bandet Jung har i den grad slået igennem i år med med numre som 'Blitz, Baby Blitz', 'Jeg Skal Nok Vente' og 'Hun Kommer Tilbage'. Alle har været i fast rotation på landets radiostationer. Men deres helt store turne rundt Danmark blev igen og igen udsat og forpurret af coronavirussen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_finale_tsl_20200522_0001.jpg

Jung blev dannet i 2017 og består af Michael Hovmand på keyboard, Sigurds Boesen på guitar og forsanger Jonas Jung. Foto: Thomas Laursen

Jens Werner fortæller, at der hurtigt blev lavet en aftale, og indspilningerne kunne starte.

Frie hænder

Musikvideoen starter med, at Jens Werner sidder på en bænk i et meget stramt nålestribet jakkesæt og stirrer ind kameraet. Werners stålsatte øjne løfter sig først, da forsanger Jonas Jungs rå stemme kækt starter sangen.

Jens Werner fortæller, at han selv har lavet dansen til musikvideoen. Han fik helt frie kunstneriske hænder til at kreere sine rytmefulde bevægelser af instruktøren.

- Jeg lagde hovedet i blød sammen med min hustru Anette. De fraseringer, der ligger i musikken havde brug for noget lidt andet.

- Men man kan finde brudstykker af slowfox, samba, cha-cha-cha, rumba og disko. Det er et potpourri. Her har jeg lavet en dans, som helst skal se naturlig ud, der er sat sammen til at passe til de lokaliteter, hvor vi filmede.

- Rammerne er altid koreograferet, og det skal passe til, når Jonas synger noget eller der kommer et temposkift, melodi eller fraseringer, fortæller en begejstret Jens Werner.

Du kan se musikvideoen her:

Sponsoreret indhold