Kendte9. juni 2021

Sådan har du ikke set hende før: Lorde viser numsen frem

New Zealand-sangerinden gør klar til sit musikalske comeback senere på året
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lorde-singer.jpg
 Foto: MEGA

Den 24-årige sangerinde Lorde har lovet sine fans ny musik i år, og det er der helt sikkert mange derude, der glæder sig til.

Tirsdag var det dog noget andet end musikken, der fangede vores interesse for den unge popstjerne.

På sin hjemmeside har "Royals"-sangerinden nemlig delt det spritnye cover til sin kommende musikprojekt, "Solar Power".

Her viser den newzealandske-stjerne sine flotte fordele frem i form af bagdel og lange, solkyssede strandstænger.

- Kommer i 2021. Tålmodighed er en dyd, lyder det på sangerindens hjemmeside, der ikke giver flere informationer om det kommende musikprojekt.

Det er fire år siden, at Lordes længe ventede andet album udkom, og siden da har fans hungret efter mere musik fra Grammy-vinderen.

Det er dog ikke meget, man har hørt fra hende, og både på Twitter og Instagram har der været stille i løbet af årene, men det nye coverbillede har sat gang i snakken på de sociale medier.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lorde-sh.jpg
 Foto: Lorde.co.nz

Halløjsa, Lordy Lorde. Sådan har vi vist ikke set hende før. (Foto: Lorde.co.nz)

- Da Lorde sagde, at hun ville forsvinde ind i sollyset, så mente hun det, hva'?, skriver en Twitter-bruger og referer dermed til Lorde-nummeret "Liability".

I 2020 fortalte den unge sangerinde til Vulture, at hun var i fuld gang med at arbejde på ny musik, men at hele projektet blev forsinket, fordi hendes hund døde.

- Som jeg bliver ældre, forstår jeg, at der er noget særligt over følelsen ved at vente på noget af kvalitet, skrev hun sidste år til sine fans.

Lorde har vundet to Grammy-priser. Én for årets sang for nummeret "Stay with Me" og en for bedste popsolooptræden. Begge priser blev tildelt sangerinden i 2014.

Sponsoreret indhold