Husker du historien om ensomme Dotty? Sådan går det hunden i dag

Lille Dotty er da slet ikke til at stå for - og nu ser det heldigvis ud til, at Dotty er på vej hjem til et blivende hjem.

Lille Dotty er da slet ikke til at stå for - og nu ser det heldigvis ud til, at Dotty er på vej hjem til et blivende hjem.

(Foto: Polfoto)

Lille Dotty har kun haft ét ønske denne jul: Den plettede vovse har drømt om at få en skøn og kærlig familie, der ville give hende alt den kærlig, hun fortjente.

Og nu ser det endelig ud til, at dalmatineren får sit juleønske opfyldt. For den søde vovse er snart på vej hjem til et nyt og kærligt hjem, lyder det fra den kennel, hvor Dotty har boet de sidste seks år.

- Det ser meget lovende ud for Dotty i øjeblikket. Et skønt og kærligt par kom og så hende i går. De har erfaring med større racer og har haft reddede hunde før, så de er indforståede med, at det vil tage et stykke tid, før at hunden er faldet til, og at det er nødvendigt, at de giver hunden tid og plads til at falde til. De får deres hjem tjekket i dag, så forhåbentligt skal Dotty ikke vente meget længere, skriver kennelen i et skriftligt svar til SE og HØR.

Langt om længe ser det ud til, at Dotty har fået sin nye familie. Foto: Polfoto

Dotty blev for nylig kendt som Englands ’ensomste’ hund, efter at flere medier – blandt andet SE og HØR – kunne fortælle, at Dotty de sidste seks år har boet på Hilbrae Rescue Kennelen i Telford i England.

På de seks år havde Dotty haft over 10.000 besøg, men stadig ikke fundet et kærligt og blivende hjem – til trods for at Dotty er en ”bedårende og meget charmerende” hund, som kennelens ejer tidligere har udtalt.

Den store medieomtale har kennelen dog tydeligt kunne mærke.

- Dotty har fået megen opmærksomhed – helt fra Brasilien. Det vil være skønt, hvis vi kan nå at give hende et kærligt hjem inden jul, skriver kennelen til SE og HØR.

Og nu ser det altså ud til at lysne for den plettede vovse. Sikke en dejlig nyhed.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close