Kendte26. juli 2016

Mor deler BESKIDT billede: Sådan er det også at være mor

At være mor til en nyfødt er (desværre) ikke kun lig med at ”dikke-dikke” og små baby-bøvser. Det kan også være en noget beskidt opgave – selv når den lille er i bad. En nybagt mor har således delt et billede, der viser, præcis hvor beskidt baby-livet kan være
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/duncan.jpg
 Foto: Chontel Duncan/Instagram

Findes der noget bedre end at blive mor til den skønneste, dejligste, smukkeste og mest vidunderlige baby? Nej vel?

Ja, dét at blive mor er forbundet med en uendelig portion ubetinget kærlighed og kys.

Og så også lige en god portion beskidt arbejde.

For dét at være mor til en nyfødt er (desværre) ikke kun lig med at ”dikke-dikke” og små baby-bøvser. Det kan også være en noget beskidt opgave – selv når den lille er i bad.

Det beviser dette billede, som den australske fitnessmodel og blogger Chontel Duncan for nylig delte på Instagram, hvor hun har over 560.000 følgere. Billedet viser den nybagte mor i bad med sin lille guldklump, Jeremiah.

Men der skal altså bruges ekstra sæbe – for den lille baby-dreng har netop sendt en god portion ”remoulade” ud af bagdelen og ned af mors arm. Æv!

Udtrykket i mors ansigt er da heller ikke til at tage fejl af… det er lidt træls. Heldigvis står hun under bruseren, så det beskidte arbejde er snart overstået.

Se billedet herunder:

The joys of parenthood Green Frappe coming through nicely Hope this put a smile on all of your faces HAPPY FRIDAY from Jeremiah

Et billede slået op af Chontel Duncan (@chontelduncan) den

21. Jul 2016 kl. 8:00 PDT

Og her ses mor og søn uden prutter:

Matchy Matchy

Et billede slået op af Chontel Duncan (@chontelduncan) den

24. Jul 2016 kl. 5:08 PDT

Sponsoreret indhold