Sådan er det nye "Mads & A-holdet"

- Jeg skal lige vænne mig til det, erkendte den rutinerede tv- og radiovært, da han fredag morgen debutterede med "Mads & A-holdet" på Podimo

Det er Hella Joof, Sofie Linde og Søren Pind, der er Steffensens første A-hold, og de diskuterer både sugardating, sæd-donation og oralsex i den to timer lange podcast, som er delt op i to dele. 

Den 50-årige vært og idemand bag dilemma-programmet har holdt sig til mantraet "if it ain't broke, don't fix it", og der var således ikke pillet meget ved det velkendte koncept, som vi kender fra "Mads & Monopolet". 

Artiklen fortsætter under billedet

Mads Steffensen med sit første A-hold, der består af Sofie Linde, Hella Joof og Søren Pind. Foto: Podimo

Programmet indledes med, at de tre kendte panel-deltagere fortæller om, hvad de går og laver. Her fortæller Sofie Linde, at hun er højgravid og håber, at de får et spørgsmål, der kan få hende så meget oppe at køre, at hun går i fødsel. 

Efterfølgende svarer A-holdet på dilemmaer, som programmets lyttere har sendt ind til programmet, og podcasten afsluttes med, at der udloddes en præmie til det bedste spørgsmål. 

Og det er nok her, den største forandring kommer på banen: I stedet for den "eksklusive T-shirt med korte ærmer" er det nu en mulepose med Mads Steffensens ansigt på, som dagens bedste dilemma kan indkassere. 

Artiklen fortsætter under billedet

Til sidst i programmet bemærker Søren Pind, at der sjovt nok ikke har været nogen, der hedder Preben i de mange spørgsmål, som panelet har taget under kærlig behandling i det første program. 

"Mads & A-holdet" kan høres på Podimo, og der kommer et nyt afsnit hver fredag. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close