Kendte 20. december 2021

Sådan bor Hilary Swank

Bag høje mure i velhaverområdet Pacific Palisades ved Los Angeles bor stjernen i en oase af palmer og med udsigt til Stillehavet
(Foto: MEGA)

Siden 2007 har den amerikanske skuespiller Hilary Swank boet i pragtvillaen, som er sikret mod tyveknægte og nysgerrige blikke, ved at hele herligheden er omgivet af mure.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bag de tykke mure gemmer sig et smukt palæ, som er bygget i spansk stil, og som rummer seks soveværelser og seks badeværelser, og fra næsten alle husets rum kan man skue ud over det blå hav.

Den lækre villa, som oser af feriestemning, ligger i rigmandskvarteret Pacific Palisades, der er placeret i nærheden af Los Angeles, mellem Santa Monica-bjergene og Stillehavet.

FLYTTER TIL COLORADO

Oscarvinderen Hilary Swank, 47, føler, at tiden er inde til at flytte væk fra villaen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Hilary Swank, 47, og husbonden Philip Schneider har været ægtefolk siden 2018. (Foto: Ritzau Scanpix)

Sammen med sin mand, Philip Schneider, og fire hunde har Swank under coronanedlukningen isoleret sig i et nyt hjem i Colorado, og det er hun og manden blevet så glade for, at de nu flytter dertil permanent.

Så villaen i Pacific Palisades er nu til salg til den nette sum af 69 millioner kroner, hvilket er 31 millioner kroner mere, end Hilary gav for huset i 2007.

Se det paradisiske palæ i galleriet herunder:

Hjemme hos Hilary Swank

Sponsoreret indhold