Sådan bliver du single meget hurtigt

Av, av, av!

Hvis du er kvinde og vil ud af et forhold meget hurtigt, så er her opskriften, men du kan jo også bare fredeligt pakke dine ting og smutte.

På klippet oven for sniger en ung kvinde ind på sin sovende kæreste og lister en musefælde på plads omkring sin sovende kærestes ædlere dele.

Og da manden rører på sig udløses fælden, og han skriger højt af smerte.

Og man må formode, at de næppe er sammen i dag.

Klippet er en del af programmet Ridiculousness, hvor værten Mattias Hundebøll sammen med modellen Amalie Wichmann og rapperen USO ser gakkede videoer fra internettet og kommenterer dem sammen med en inviteret gæst.

Og i aften er Remee på besøg.

Og han ser ud til næsten selv at kunne mærke den smerte, den unge mand udsættes for, da musefælden klapper.

- Jeg tror han har glemt deres årsdag, siger Mattias Hundebøll om klippet, som får følgeskab af flere spektakulære videosnaser når MTV sender Ridiculousness klokken 21 søndag aften.

Herunder kan du få et smugkig på, hvad der venter i aften, hvor en hund med dårlig mave skider på sin ejer, der først klapper hunden på maven og derefter løfter hundens hale - så har hun næsten også selv bedt om det.

I tidligere udgaver af programmet har du kunnet se, hvordan man effektivt ødelægger en fest, hvordan en internet-challenge kan gå helt galt og hvordan det ser ud, når en tidligere gæst, Oliver Bjerrehuus, laver ormen.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close