Kendte13. februar 2022

Så vildt bliver Half Time-showet til Super Bowl: - Det er den perfekte kulmination

Arrangørerne bag Half Time-showet har hevet fem af de helt store musikere indenfor hiphop til at optræde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20220210-200825-2-1920x1280we.jpg
 Foto: John Mabanglo/EPA/Ritzau Scanpix

Der er i den grad lagt i kakkelovnen til et brag af et Half Time-show, når der er pause i årets NFL-finale også kaldet Super Bowl.

Arrangørerne bag pauseshowet har hevet hiphoppens sværvægtere ind og samlet et hold, der har præget musikgenren på verdensplan gennem mere end 35 år.

Hovednavnet er ingen ringere end rapper og producer Dr. Dre og med sig har han sine homies og homegirl Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar samt Mary J. Blige.

Dr. Dre har været med til at kickstarte alle fires karrierer, som spænder hele vejen fra vestkysten i USA med stop i Detroit og til østkysten i Guds eget land.

- den perfekte kulmination

Spørger man Tommy Kjærsgaard, der er kommentator for TV 3 Sport og skal dække Super Bowl for 13. gang, bliver Half Time-showet en kæmpe hyldest til musikken, der i mange år har været anset som noget, der hørte undergrunden til.

  • - Det er den perfekte kulmination på hiphoppens historie. Det her er Los Angeles’ stolthed indenfor genren og så lige Eminem (fra Detroit, red.) og Mary J. Blige (fra New York, red.), der kommer til at stå på den her scene, fortæller Tommy Kjærsgaard til SE og HØR.

  • Super Bowl bliver spillet i netop Los Angeles og derfor kunne måne og stjerner næsten ikke stå mere perfekt, når størstedelen af musikerne kommer fra byen.

  • - Det er den endelige accept af byen, hvor Snoop Dogg og Dr. Dre var set som plager og har skullet kæmpe sig op fra ingenting og nu skal optræde på en så stor scene i deres egen hjemby. Det er en blåstempling af dem som artister og en thumbs up fra hele USA, siger kommentatoren.

  • 15 minutter til over 100 millioner seere

  • Med hits som ”The Next Episode”, ”Forgot About Dre”, “Lose Yourself”, “HUMBLE” og “Family Affair” for bare at nævne nogle få, de fem musikere har haft gennem deres gennem lange karrierer, er der store forventninger til, hvordan de vil sammensætte showet på de bare 15 minutter, der er til at underholde de over 100 millioner seere, der ser med rundt i hele verden.

  • Tommy Kjærsgaard, der selv er stor fan af hiphoplegenderne, kan ikke vente med at se, hvordan de skruer showet sammen.

  • - De skal spille klassikerne og ikke forsøge sig med et eller andet nyt. Jeg tror på et vanvittigt sceneshow, for det kan Dr. Dre. Der er ingen af dem, der mangler penge. Så hvis der lige skal lidt fyrværkeri til eller en bil ind på scenen, så skal det nok komme, siger han.

Super Bowl kan ses på Viaplay søndag den 13. februar med optakt fra klokken 22:30.

Sponsoreret indhold