Kendte20. januar 2021

Så meget koster Melania Trumps nye ferie-outfit

Melania Trump er officielt trådt ind i sit livs ferie, og det slår hun i den grad fast med sit imponerende Gucci-ferie-outfit
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210120-211537-7-1920x1280we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Den forhenværende førstedame Melania Trump er officielt færdig med sine opgaver i Det Hvide Hus, og efter fire år i smarte business-outfits kan hun nu skifte over til et liv med smarte ferie-outfits.

Trump-parret sagde tidligere onsdag eftermiddag farvel til Det Hvide Hus for at blive fløjet til Palm Beach af præsidentflyet, Air Force One - for en allersidste gang.

Da Melania Trump steg af flyet kunne hun vise sig frem i en imponerende orange- og sortfarvet Gucci-kjole, der slår fast, at hun er klar til et liv i det varme Florida, hvor Trump-familien angiveligt vis planlægger at flytte til.

https://imgix.seoghoer.dk/20210120-222843-5-1920x2400we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Meget tyder på, at Melania er seriøst klar til at holde ferie i sin dyre Gucci-kjole. (Foto: Ritzau Scanpix)

Og den flamboyante Gucci-kjole stod i en noget skarp kontrast til den konservative, sorte Chanel-jakke og Dolce & Gabbana-kjole, som hun var iklædt, da hun forlod Det Hvide Hus.

Prisen er hun bestemt ikke gået ned på - hverken før eller efter.

Feriekjolen, som den nu officielt er blevet kåret til, koster nemlig intet mindre end 3.700 dollars. Eller sagt på godt, gammeldags dansk: 23.000 knaster.

Både Melania og Trump, der blandt andet var iklædt sit sædvanlige røde slips, vinkede goddag til de Trump-støtter, der var dukket op i Palm Beach for at byde det tidligere præsidentpar velkommen til Florida.

https://imgix.seoghoer.dk/mega727599_002.jpg
 Foto: MEGA

Sådan så Melania ud, da hun forlod Washington iklædt Chanel og Dolce & Gabbana. (Foto: MEGA)

Flytter til Florida

Meget tyder på, at Trump-parret fremover vil bo permanent i Florida, hvor de i løbet af de seneste fire år er kommet meget. Der er nemlig blevet brugt mange timer på golfbanen på Trumps eget golfresort, Mar-a-Lago.

Det er kun en måneds tid siden, at Melania Trump blev spottet i Florida, hvor hun var ude og besøge flere forskellige privatskoler, som parrets 14-årige søn, Baron Trump, potentielt skal gå på.

- De har kigget alle vegne i Palm Beach-området efter det helt rigtige sted. Der er flere forskellige muligheder, og de vil tage en beslutning snart, siger en kilde til People.

Sponsoreret indhold