Kendte12. april 2023 (opd. 12. april 2023)

Så meget fik Omar Marzouk for huset: Kendt journalist smider en formue

Komikeren Omar Marzouk solgte til god pris - køberen er Lars Grarup, der blandt andet har en fortid i BZ-bevægelsen på den yderste venstrefløj
Omar Marzouk fik solgt til prisen - og lidt til.
Omar Marzouk fik solgt til prisen - og lidt til.
 Foto: RENÉ SCHÜTZE

LÆS OGSÅ: Sælger huset på rekordtid - tog bare ni dage

Hvis kalenderen havde vist 1982-83, så ville den næste beboer i Omar Marzouks Frederiksberg-villa formentlig bare flytte ind uden at bekymre sig om betaling og underskrifter på skødet.

Det er nemlig en person med en fortid i BZ-bevægelsen, der er faldet for den 50-årige standupkomiker Omar Marzouks 113 kvadratmeter store bolig med "en kælder på lige så mange kvadratmeter, seks værelser og en stor have", som mægleren beskrev det.

Køberen er således Lars Grarup, 63, der også er kendt som både journalist og topchef hos blandt andet DR og Politiken.

Det tog kun ni dage at finde en køber som kunne betale de mange millioner.
Det tog kun ni dage at finde en køber som kunne betale de mange millioner.
 Foto: Google Maps

Lars Grarup har udover sin fortid i BZ-bevægelsen også været dybt engageret i politik, hvor han som folketingskandidat for Socialistisk Arbejderparti kæmpede for de svageste og fattigste i landet.

Helt fattig er han så ikke selv og har vist sig fra den gavmilde side. Han og partneren Pernille Hertz lagde nemlig slumstormer-kasketten på hylden og betalte 5000 kr. mere end udbudsprisen på 10,8 mio. kr.

Omar Marzouk og hans nu tidligere kone Christine Gjerulff kan derfor flytte fra den fine adresse på Frederiksberg efter at have solgt deres hjem gennem knap to år for 10.805.000 kr. Og det tog kun ni dage.

Da parret i 2021 købte villaen betalte de 10 mio. kr. for den.

Omar Marzouk og Christine Gjerulff skal være ude af hytten inden 1. juli, hvor slumstormeren Lars Grarup helt lovligt flytter ind.

Sponsoreret indhold