Kendte13. november 2022

Så meget betaler Nick Cannon i børnepenge

Det er dyrt at formere sig. Bare spørg Nick Cannon, der snart skal holde styr på 12 børn
Det er ikke billigt at avle 12 børn. Bare spørg Nick Cannon.
Det er ikke billigt at avle 12 børn. Bare spørg Nick Cannon.
 Foto: Andy Kropa/AP/Ritzau Scanpix

Hvis man har fulgt lidt med i, hvor mange børn den 42-årige Nick Cannon har fået sat i verden i løbet af de seneste par år, så har man nok også tænkt på, hvor meget han egentlig skal hoste op for at forsørge sit avl.

Lørdag kom det frem, at den amerikanske radiovært var blevet far for 11. gang, efter kæresten Abby De La Rosa havde født datteren Beautiful Zeppelin Cannon. Ja, det hedder hun.

Nyheden om det senest ankomne barn kom ganske kort tid efter nyheden om, at Nick Cannon har et barn på vej med den anden kæreste, Alyssa Scott.

Det er The Sun, der har forsøgt at lave en beregning på, hvor meget radioværten betaler til sine mange børn og babymamas, og beløvet er bestemt ikke lavt.

Tre mio. dollars eller 21,5 mio. danske kroner lyder beregningen på.

- Når du har en somo Nick Cannon, der tjener ekstremt meget, så er det retspraksis i Californien at afvige fra de typiske børnebidragsregler, siger familieretsadvokaten Goldie Schon.

- Hvis han tjener omkring fem mio. dollars om året, så bliver du nødt til at se på, hvad det ville kræve, at børnene kunne leve samme livsstil hos begge forældre.

Men spørger du Nick Cannon, så er det altså meget mere end de 21,5 mio. kr., og det er tilsyneladende penge han gladeligt bruger på de små Cannon-børn.

- Jeg bruger helt klar meget mere end det på mine børn årligt, siger han i et interview med "The Neighborhood Talk" og fortsætter:

- Jeg har ingen planer om nogensinde at blive en del af det statslige system.

Sponsoreret indhold