Kendte25. december 2016

Elsker du at holde fri? Så mange fridage får du i 2017

Der er godt nyt til alle dem, der elsker at holde fri. Næste år byder nemlig på flere fridage end år 2016
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/holde_fri.jpg
 (Foto: All Over)

Hvis du elsker at holde fri, er der god grund til at glæde dig til det nye år.

2017 byder nemlig på flere fridage end året, der netop er gået.

Det viser en optælling, som Finans.dk har foretaget.

Desværre begynder 2017 ikke godt for dem, der gerne vil holde fri. Årets første dag plejer at udløse en fridag, men 1. januar 2017 falder på en søndag, hvor mange alligevel har fri.

Derfor skal de fridage-elskende folk vente helt til påske, før at den første fridag melder sin ankomst. Men herfra begynder de gode nyheder altså også for de fridage-glade.

Først kan vi se frem til en fridag Skærtorsdag den 13. april. Herefter kan vi passe sofaen Langfredag og 2. påskedag – efterfulgt af Store Bededag.

Også 1. maj kan vi glæde os over en fridag. I år faldt Arbejdernes Internationale Kampdag som bekendt på en søndag, hvilket ”snød” os for en fridag. Til næste år falder 1. maj dog på en mandag, hvilket er lig med fri.

Julen faldt i år ret så uheldigt for de fridage-elskende folk. Som bekendt var juleaften i år en lørdag, juledag var søndag, hvilket som bekendt betød, at julen kun gav os én fridag; nemlig 1. juledag, som falder en mandag.

Til næste år ser det en smule mere lovende ud, for her falder juleaften en søndag, hvilket betyder, at vi kan se frem til to fridage i julen: Nemlig både første og anden juledag.

Alt i alt byder 2017 på ni fridage ifølge Finans.dks beregninger – og det er altså en smule bedre end året, der nu lakker mod enden. I 2016 fik vi ”kun” otte fridage.

Herunder kan du se alle fridage:

Skærtorsdag - torsdag 13. april. Langfredag - fredag 14. april. 2. Påskedag - mandag 17. april. Arbejdernes Internationale kampdag - mandag 1. maj. Store Bededag - fredag 12. maj. Kristi Himmelfartsdag - torsdag 25. maj. Grundlovsdag og 2. pinsedag - mandag 5. juni. Første juledag - mandag 25. december. Anden juledag - tirsdag 26. december.

Sponsoreret indhold