Kendte21. september 2021

Så gik den ikke længere: Britney Spears er tilbage

En uge. Så længe kunne popstjernen formå at holde sig væk fra de sociale medier, før hun igen fandt sin vej til Instagram og sine 34 millioner følgere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom muligvis som en skuffelse for den 39-årige sangerindes millionvis af fans, da de onsdag morgen i sidste uge loggede på Instagram kun for at opdage, at Britney Spears ikke længere var at finde i feedet.

Popstjernen kunne efterfølgende forklare sig på Twitter med, at hun ”blot har brug for en pause” for at fejre sin nylige forlovelse med kæresten Sam Asghari.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega786488_012.jpg
 Foto: MEGA

Efter flere års kamp kunne Spears for nylig endelig glæde sig over, at kæresten havde været på ét knæ. Foto: MEGA

Men seks dage var altså mere end rigeligt for ”Toxic”-sangerinden, der tirsdag morgen igen er at finde på det sociale medie.

- Et par billeder fra weekendens getaway, hvor jeg fejrede min forlovelse med min …. Holy shit … FORLOVEDE. Jeg kan stadig ikke helt forstå det!, starter hun og fortsætter:

- Jeg kunne ikke blive væk fra Instagram alt for længe, så nu er jeg tilbage igen, skriver hun efterfulgt af en række grinende emojis.

Artiklen fortsætter under opslaget

Hun er da heller ikke den eneste, der synes, det er dejligt at være tilbage. Billedet, hun valgte at dele sent mandag aften, har i skrivende stund mere end 700.000 likes, og kort tid efter kom der da også to opslag mere.

Så til alle dem, der har savnet popstjernens dansevideoer, de kan sagtens tjekke profilen ud, når tid er.

null

Sponsoreret indhold