Kendte13. oktober 2023

Så du Sebastian Bulls ar? Her er den voldsomme historie bag

Skuespiller Sebastian Bull flashede her til aften et stort ar tværs over maven. Arret gemmer på en voldsom historie og forklarer hans foroverbøjede holdning
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sebastian Bull forklarer sit voldsomme ar.
 Fotograf: Mikael Rieck

Fredag den 13. står i uhyggens tegn på hele Danmarks dansegulv.

I den anledning har skuespiller Sebastian Bull og hans henrivende dansepartner Asta Björk forberedt en gyserudgave af den tyrefægterinspirerede dans pasodoble.

Sebastian har iført sig en jakke med en udskæring, der afslører et kæmpe ar, som går tværs over det tatoverede maveskind.

Til Her&Nu fortæller den 28-årige "9. april"-stjerne, at han var indlagt på Rigshospitalet fra han blev født og to et halvt år frem, fordi hans tarme var vokset sammen.

OPGAVE: Vild med dans program 3Her Sebastian Bull og Asta BjörkJOURNALIST: Karina Didriksen og Line, Amalie og SigneFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20231007
Dommerne har været efter Sebastian Bulls holdning. Nu får vi forklaringen på, hvorfor skuespilleren ikke skyder brystet frem.
 Foto: Hanne Juul

Han gennemgik en operation, som i dag har stor betydning for hans holdning.

- Jeg har meget arvæv, som gør det svært for mig at strække mig, siger han til ugebladet.

På Instagram delte skuespilleren i eftermiddags et billede fra før generalprøven, hvor man kan se det massive ar på maven.

Sponsoreret indhold