Kendte 22. oktober 2021

Så du det også? Ansigts-flop i ny sæson af ”You”

I den nyeste sæson af seriehittet, er der især én scene som flere nysgerrige seere har lagt ekstra mærke til – dette af en helt særlig årsag
Foto: Netflix

Den tredje og seneste sæson af Netflix-hittet var længe ventet blandt mange, da den endelig fik premiere hos streaminggiganten sidste fredag.

Siden er alle 10 afsnit set af de fleste trofaste fans, men det betyder også, at alle små fejl og mangler er blevet dokumenteret. Her træder især én scene frem på førstepladsen over mulige uheld.

For er det mon en fejl, eller ser det bare sådan ud?

Det spørgsmål har blandt andet TkTok-brugeren Annabelle Ryan stillet sig selv, efter hun i en af scenerne, hvor Love, der spilles af Victoria Pedretti, sender en besked til sin mand Joe, der spilles af Penn Badgley har kigget nærmere på det profilbillede, der dukker op af Joe Goldberg.

I klippet ser det nemlig meget vel ud til, at det er en, der ligner Penn Badgley, men altså ikke er ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under videoen

@annabellleryan

IM LOSING MY MIND????WHO IS THAT?????? ITS JOEY SILVERBERG ##You ##youseason3 ##joegoldberg

♬ original sound - Annabelle

- JEG FORSTÅR DET IKKE! HVEM ER DET?? ER DET JOEY SILVERBERG, skriver hun til videoen og henviser til, om det mon kan være skuespillerens dobbeltgænger, der er dukket op på skærmen i serien.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: TikTok

Når der bliver zoomet helt tæt, så er det relativt tydeligt, at det højst sandsynligt ikke kan være Penn Badgley selv, der er blevet sat et billede ind af her. Foto: TikTok

En anden har til videoen kommenteret, at: ”Penn Badgley havde ikke tid til den de skulle have taget billeder, så de har stedet taget et billede af Penn Badleg fra design, der kunne vikariere”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Videoen har allerede fået mere end 20.000 kommentarer fra andre ligesindede ”You”-fans og er blevet delt af flere.

Om det rent faktisk er Penn Badgely – eller blot en meget lignende person, det vides endnu ikke. Hverken producerne bag eller skuespilleren selv har kommenteret på det morsomme filmflop.

Sponsoreret indhold