Sendte uhyggelig video til kone: Så begik udspringer selvmord

(Foto: Facebook/Vitantonio Capotorto)

En ung faldskærmsudspringer begik tirsdag i sidste uge selvmord, da han sprang ud fra et fly i Florida.

Den 27-årige faldskærmsudspringer Capotorto Vitantonio valgte bevidst ikke at udløse sin faldskærm, da han tirsdag omkring klokken 10.00 hoppede ud fra et fly i fire kilometers højde over DeLand, Florida.

I stedet styrtede han de 4.114 meter i døden.

Det skriver det amerikanske medie Orlando Sentinel.

Forinden havde faldskærmsudspringeren, der havde 600 spring bag sig, nået at sende en videohilsen til sin 25-årige kone, der befandt sig på jorden ikke langt fra det sted, hvor Capotorto Vitantonio sprang ud.

I videohilsenen – som han havde optaget kort før han sprang ud af flyet – havde den selvmordstruede faldskærmsudspringer fortalt sin hustru, at han ikke havde tænkt sig at trække i udløseren, og at han ”var på vej mod et vidunderligt sted”.

Faldskærmsudspringerens hustru forsøgte at slå alarm, da hun fik en hårrejsende selvmordshilsen fra sin mand. Men da var det for sent. Foto: Facebook/Vitantonio Capotorto

Hustruen – 25-årige Costansa Litellini – blev dybt bekymret og løb mod Skydive Deland-bygningen i Florida i et desperat forsøg på at få personalet til at kontakte flyet og stoppe mandens selvmordsmission. Men det var for sent. Da personalet på jorden kontaktede flyet, havde den 27-årige faldskærmsudspringer forladt flyet.

Hustruen har efterfølgende fortalt politiet, at hun ikke havde den fjerneste idé om, at hendes mand havde planer om at tage sit eget liv. Ifølge hende havde Capotorto Vitantonio ”virket normal” i tirsdags, da han sprang i døden.

Den 27-årige faldskærmsudspringer havde 600 spring bag sig, da han tirsdag i sidste uge valgte at tage sit eget liv i fire kilometers højde. Foto: Facebook/Vitantonio Capotorto

Ifølge The United States Parachute Association var der 21 dødsulykker forbundet med faldskærmsudspring i 2016. Dét år blev der foretaget omkring 3,2 millioner udspring blandt foreningens medlemmer.

De fleste ulykker sker på grund af tekniske problemer med udstyret. I august 2013 var det lige ved at gå helt galt, da en urutineret faldudspringer gik i panik og begyndte at hvirvle ukontrolleret rundt i luften.

Den panikslagne udspringer styrtede herefter mod jorden, men nåede heldigvis at få kontrol over situationen tids nok. Du kan se eller gense den uhyggelige video lige her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close