Kendte6. september 2023

Rygter om falsk markedsføring: Nu har Fie Laursen og Tys-Tys.dk slettet alle spor af Fies pocket pussy

Produktet skulle være en afstøbning af Fie Laursens egen ”mis”. Men nu er alle spor af det ellers helt særlige samarbejde, som skulle have taget seks måneder, blevet slettet fra internettet
Tys-Tys.dk og Fie Laursens samarbejde er ikke længere til at finde. Alle spor er blevet slettet efter der opstod rygter om produktets ægthed.
Tys-Tys.dk og Fie Laursens samarbejde er ikke længere til at finde. Alle spor er blevet slettet efter der opstod rygter om produktets ægthed.
 Foto: Dan Mariegaard & Facebook

LÆS OGSÅ: Ekspert om Fie Laursens healingunivers: Ude af proportioner

Det blev markedsført som en rigtig stor nyhed, da Fie Laursen meldte ud, at hun havde fået sin helt egen pocket pussy.

Det skete i samarbejde med sexbutikken Tys-Tys.dk.

For 600 kroner kunne man købe den helt specielle pocket pussy, som altså var en afstøbning af Fie Laursens vagina.

Glæden fra Fie Laursen var ikke til at tage fejl af. Hun havde skabt et nærmest historisk produkt i dansk sammenhæng, og det skete altså i samarbejde med Tys-Tys.dk.

Men produktet fik knap nok lov til at komme på hylderne før skandalen lurede om hjørnet.

For hvis man gik ind på produktet lige efter udgivelsen havde Tys-Tys.dk på et af billederne til ”Fie Laursen pocket pussy” brugt et billede, som var identisk med en helt ”almindelig” pocket pussy til en pris på 199 kroner.

Identisk billede på Tys-Tys.dk

Tys-Tys.dk blev hurtigt gjort opmærksom på om det virkelig kunne passe, at produktet så også var så specielt som det blev gjort til.

Men hvis man nysgerrigt spurgte på Instagram, hvorvidt produktet ikke blot var en helt almindelig pocket pussy og ikke en speciel afstøbning af Fie Laursen, blev man blokeret på Instagram, ligesom kommentaren blev slettet.

Sletter alle spor

Tys-Tys.dk skrev i en pressemeddelelse om det helt særlige produkt, hvor det ikke var til at tage fejl af, at Fie Laursen havde været model til produktet.

- I samarbejde med teamet blev der lavet en 3D-afstøbning af Fies rigtige vagina, så Fies pocket pussy og det færdige produkt, både ligner og mærkes mest muligt som Fies egen vagina, skriver de blandt andet på hjemmesiden.

Fie Laursen har også i kommentarer på Instagram bekræftet, at produktet var en afstøbning af Fies vagina.

Men Tys-Tys.dk’s pressemeddelelse er nu blevet taget ned fra hjemmesiden, ligesom Fie Laursen også har slettet ovenstående kommentarer fra sin Instagram.

Tys-Tys-dk's pressemeddelelse

Faktisk er det ikke bare pressemeddelelsen som er blevet taget ned – det er nemlig ikke længere muligt at købe produktet på hjemmesiden.

Pocket pussyen blev taget ned et sted mellem mandag aften og tirsdag morgen.

Ifølge en Instagram-story fra Fie Laursen er pocket pussyen udsolgt. Dette var dog ikke tilfældet, da SE og HØR mandag prøvede at teste, hvorvidt man stadig kunne købe produktet.

Fie Laursen har på sin Instagram-profil tilfældigvis valgt at tage sine fire opslag om produktet ned – omtrent samme tidspunkt som Tys-Tys.dk valgte at fjerne varen fra hjemmesiden.

Fie Laursens opslag er slettet

SE og HØR har i flere dage forsøgt at få en kommentar fra Tys-Tys.dk om, hvorvidt produktet rent faktisk er en afstøbning af Fie Laursens vagina som de har markedsført produktet som.

Eller om produktet blot er helt identisk med andre produkter til en pris på 199 kroner, men til gengæld så med Fie Laursens navn på papæsken.

Ville dette være tilfældet, betaler man 400 kroner ekstra (599 kroner i alt) for en papæske med Fie Laursens billede og navn på, ligesom produktet derfor også vil være blevet falsk markedsført.

Firmaet har en butik i Aarhus. Her er vi telefonisk blevet henvist til en mail, men her stopper kontakten desværre også mellem SE og HØR og Tys-Tys.dk.

SE og HØR har også forsøgt at kontakte Fie Laursen til en kommentar. Hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold