Kendte28. maj 2020

Rygte: Brad Pitt flirter med tv-vært

Det kom nok som et chok for mange, da Brad Pitt og Angelina Jolie tilbage i 2016 proklamerede, at de skulle skilles. Men noget tyder på, at Brad Pitt i den grad flirter igennem med andre kvinder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden bruddet fra skuespiller Angelina Jolie tilbage i 2016, har Brad Pitt været offer for adskillige rygter om nye, potentielle kærester.

Udover at den 56-årige Brad Pitt skulle have kastet sin kærlighed på flere kendisser og skuespillere gennem årene, så tog særligt rygtet om, at han og ekskonen Jennifer Aniston skulle have genfundet melodien, verden med storm

Nyeste skud på rygtestammen er således den australske tv-vært Renee Bargh, som for mange særligt er kendt for at interviewe diverse kendisser på den røde løber.

https://imgix.seoghoer.dk/brad_pitt_flirter.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Den 33-årige tv-vært har ellers netop afvist rygter om, at hun for år tilbage hemmeligt datede skuespiller Tom Cruise.

Og nu bliver hun således kædet sammen med skuespilleren Brad Pitt, skriver blandt andre Daily Mail.

De to skulle angiveligt have flirtet en hel del, siden Renee Bargh tilbage i januar interviewede Brad Pitt på den røde løber til SAG Awards.

En kilde fortæller angiveligt også, at ”Renee er Brads type. Han ved, at hun har, hvad der skal til for at gå hele vejen i Hollywood".

Desuden skulle Brad Pitt have kommet med små hentydninger om, at han vil invitere Renee Bargh ud, næste gang hun er i Los Angeles.

Brad Pitt har seks børn sammen med ekskonen Angelina Jolie. De to mødte hinanden under indspilningerne til filmen ”Mr. and Mrs. Smith”, mens Brad Pitt stadig var gift med ”Venner”-stjernen Jennifer Aniston.

Sponsoreret indhold