Ryan Reynolds siger undskyld: Blev gift på gammel slave-plantage

Foto: MEGA

Den 43-årige ”Deadpool”-skuespiller Ryan Reynolds blev tilbage i 2012 gift med sit livs kærlighed, Blake Lively, 32, som han i dag har tre børn sammen med.

Men trods det er mere end otte år siden, de to sagde deres ”ja” til hinanden, så har stjernen nu valgt at undskylde for, hvor festen blev holdt i et nyt interview med Fast Company.

For selvom Boone Hall i South Carolina var et smukt sted, der levede op til alle parrets forventninger, og skabte de perfekte rammer om parrets dag og aften.

Så viser det sig nu, at stedet tidligere fungerede som en slave-plantage.

- Det er noget, som vi altid vil være dybt og uforbeholdent kede af, fortæller han i interviewet.

- Det er umuligt at gøre om. Hvad vi så dengang var en bryllupslokation på Pinterest. Hvad vi så bagefter var et sted, der var bygget på ubærlig tragedie. For nogle år siden blev vi gift igen derhjemme – men skam fungerer på en mærkelig måde. En kæmpe fucking fejl som denne, kan enten få dig til at lukke ned, eller det kan få dig til at handle. Det behøver ikke betyde, at du fucker op igen.

Undskyldningen kommer i kølvandet på snakken om racisme og ”Black Lives Matter”-bevægelsen, der for alvor kom i gang, efter amerikaneren George Floyds tragiske dødsfald, da han blev holdt nede af en politibetjent, efter han modsatte sig anholdelse.

Tilbage i juni måned delte også både Blake Lively og Ryan Reynolds et længere skriv på deres respektive Instagram-profiler, hvor de fortalte om deres egne betænkeligheder, når det kom til racisme.

View this post on Instagram

@naacp_ldf

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Siden valgte de også at donere 200.000 dollars, svarende til mere end én million danske kroner til NAACP, der hjælper mennesker, der har oplevet at være blevet undertrykt på grund af race.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close