Kendte24. august 2023

Rumer Willis indrømmer: En stavefejl førte til datterens navn

Skuespillerinden – der også er kendt som Bruce Willis’ datter – er ikke bleg for at indrømme, at det oprindeligt slet ikke var meningen, at hendes egen datter skulle have et usædvanligt navn
Det var egentlig slet ikke meningen, at Rumers datter skulle have et ualmindelig navn, men sådan blev det. 
Det var egentlig slet ikke meningen, at Rumers datter skulle have et ualmindelig navn, men sådan blev det.
 Foto: Instagram, Rumer Willis

Små stavefejl i sms’er kan være frygteligt irriterende.

Men sommetider bør man måske bare omfavne de små sære brølere - ligesom Rumer Willis og kæresten Derek Richard Thomas, som blev forældre til deres lille pige i april.

Demi Moore og Bruce Willis ældste datter fortæller nu i et nyligt interview med People, at hendes egen datter Louetta fik sit navn på grund af en stavefejl sendt i en sms mellem mor og far.

Selv er Rumer - og resten af søskendeflokken bestående af 32-årige Scout og 29-årige Tallulah – vant til aparte navne, men alligevel (eller måske snarere derfor) gik skuespillerinden og kæresten bevist efter et lidt mere almindeligt navn til datteren – nemlig ”Loretta”.

Men så sad knapperne på tastaturet bare lidt dumt en dag.

– Det var en stavesvipser. Hendes far og jeg skrev sammen, og han kom til at udelade et ”R” i Loretta. Og så stod der i stedet Louetta.

Forelskede sig i fejlen

Den 35-årige stjernedatter, der på daværende tidspunkt stadig var tidligt i graviditeten, svarede dog ganske hurtigt, at der ikke var grund til at ændre på det.

– Jeg elsker det, skrev hun tilbage til musikeren Derek Richard Thomas, som hun fandt sammen med omkring april 2022.

Rumer, der således skænkede filmlegenderne Demi More og Bruce Willis deres første barnebarn, tilføjer, at den lille stavefejl føltes som en guddommelig indblanding.

– Jeg forelskede mig meget tidligt i navnet. Så tidligt, at jeg faktisk var nervøs for, at det ikke ville fungere. Men da hun så kom ud…. Og altså, jeg nok ville have kaldt hende Lou, uanset om det blev en dreng eller en pige.

Rumer Willis attends Cadillac's pre-Oscar event at Chateau Marmont on Thursday, Feb. 6, 2020, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Datter af Bruce Willis og Demi Moore - Rumer Willis - har kaldt sin datter for Louetta
 Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Især alsidigheden i navnet tiltalte både Rumer og Derek.

– Hvis så hun ikke føler for navnet Louetta, kan hun bruge bare ”Lou” eller ”Etta”. Hun kan skifte gennem sit liv. Gøre præcis som hun vil, lyder det fra Rumer Willis, der har haft roller i både den moderne udgave af ”90210” og i Tarantino-filmen ”Once Upon a Time in Hollywood”.

Da datteren blev født for omtrent fire måneder siden, var det med afsløringen af det fulde navn i et opslag på Instagram.

Louetta Isley Thomas Willis, lød det.

Rumer Willis Is All Smiles As She Holds Her Baby Bump While Out With Her Boyfriend Derek Richard Thomas In Los Angeles, CA. The expecting parents were seem grabbing some coffee and quick snacks from Erewhon. 10 Apr 2023 Pictured: Rumer Willis. Photo credit: @CelebCandidly / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA967546_001.jpg) [Photo via Mega Agency]
Rumer Willis og indiemusiker Derek Richard Thomas fandt sammen i første halvdel af 2022 - året efter, i april 2023, fik de deres første barn sammen.
 Foto: @CelebCandidly / MEGA

Da Rumer Willis fejrede sin fødselsdag, delte hun et billede af sig selv i færd med at amme lille Lou. I beskrivelsen reflekterede hun over livet som mor.

– Dette forgange år har bragt både udvikling, men også så mange udfordringer såvel som bekymringer at skulle overkomme, men lige ved siden af det fandt jeg endnu mere glæde, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig, skrev hun, og fortsatte:

– Jeg er virkelig lært, hvad det vil sige at overgive sig fuldkomment, og finde frem til en styrke og en naturkraft, jeg ikke vidste, jeg havde.

Sponsoreret indhold