Kendte3. august 2023

Royal Smukfest: Mascha Vang fester med kronprins Frederik

Kronprins Frederik var omsværmet af kvindelige bekendtskaber, da han onsdag gæstede Smukfest
Kronprins Frederik og Mascha Vang gav den gas på årets Smukfest. 
Kronprins Frederik og Mascha Vang gav den gas på årets Smukfest.
 Foto: Dan Mariegaard, Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Kronprins Frederik fyrer den af til Hugorm-koncert

Det var en noget nedslået Mascha Vang, der torsdag aften kunne fortælle sine mere end 238.000 følgere på Instagram, at hun havde været i en skræmmende hesteulykke.

Og det var da også ualmindeligt langt at falde for den 44-årige influencer, der dagen forinden havde hygget maksimalt igennem på dette års Smukfest.

Her havde hun taget sin jagerpilotmand, Troels Krohn Dehli, med under armen, og smilet var stort, da SE og HØR mødte parret på festivalpladsen.

- Det var vist godt, at det kun var én dag, vi var på Smuk. Kender I ikke det med, at man vågner og tænker: Åh, jeg håber ikke, at jeg har postet stories fra i nat, siger Mascha Vang i en story, som hun nåede at dele inden hesteulykken.

Kronprins Frederik til koncert med Hugorm

Her afslører hun også, at de først var hjemme i Kolding sent om natten efter at have givet den gas i Bøgeskoven.

Og noget tyder altså på, at Mascha Vang fik festet med en af de mere fornemme herrer, vi har herhjemme.

Den 55-årige kronprins Frederik var nemlig også på Smukfest, hvor han lod sig fotografere i selskab med Mascha Vang, den forhenværende håndboldspiller Rikke Hørlykke og "Løvens Hule"-investoren Louise Herping Ellegaard.

- I går var en noget bedre dag end i dag, skriver Mascha Vang til billedet med kronprinsen på sin story, som du kan se her.

Billedet er naturligvis også blevet delt af de to andre damer på Instagram.

Tidligere på dagen blev kronprinsen spottet backstage med en fadøl i hånden, mens han så Simon Kvamm give den hele armen med resten af holdet fra Hugorm.

Sponsoreret indhold