Kendte9. december 2009

Rotte-risotto

Deltagerne i et engelsk realityprogram risikerer 2 års fængsel, fordi de spiste en gnaver til aftensmad
Hvis du overvejer at sætte tænderne i en rotte, så undersøg først, om det er lovligt
Hvis du overvejer at sætte tænderne i en rotte, så undersøg først, om det er lovligt
 Foto: All Over, fotocollage

Sult kan få folk til at gøre de mærkeligste ting. Deltagerne i det britiske realityprogram "I'm a Celebrity … Get Me Out of Here!" var så sultne, at de besluttede sig for at sætte rotte på menuen.

Programmet bliver optaget i junglen i Australien, og Jordan har blandt andet deltaget, inden hun insisterede på at komme hjem til London.

Inden de fangede, parterede, tilberedte og spiste dyret, havde de dog spurgt produktionsselskabet om lov.

- Efter at have undersøgt, om det var sundhedsmæssigt og sikkerhedsmæssigt forsvarligt, og at ingen ville blive syge af at spise en rotte, som var tilberedt rigtigt, fik de lov, siger en talsmand fra TV-selskabet.

Dyremishandling

Hvad de dog ikke havde undersøgt, var, hvor mange dyreelskere, der bor down under. De synes, det var meget meget synd for gnaveren, der måtte lade livet, og anmeldte straks deltagerne til politiet for dyremishandling.

Hvis rotteelskerne får deres vilje, risikerer kokken Gino D'Acampo og skuespilleren Stuart Manning at ruske tremmer i op til 2 år for deres rotte-risotto.

- ITV beklager det, som er sket, og beder også de involverede kendisser om en undskyldning. Vi vil sørge for, at det ikke sker igen, siger talsmanden og håber på alles tilgivelse.

Sponsoreret indhold