Kendte 7. juni 2019

Roskilde i fare? Cardi B aflyser flere koncerter

Roskilde Festival er for længst udsolgt, og flere tusinde glæder sig med garanti til at få lov til at opleve hitmageren Cardi B på Orange Scene. Men nu er der chance for, at rapperen aflyser sin tur til Danmark for andet år i træk
Foto: Mega

Sidste år skulle Cardi B have overdynget dyrskuepladsen i Roskilde med hårdtslående rim, men det blev aflyst, fordi rapperen var gravid. I år er hun igen på plakaten, men nu er der chance for, at det bliver til endnu en aflysning.

Den tidligere stripper skulle have optrådt til Parklife Festival 2019 i Manchester, men her måtte det engelske publikum kigge længe efter den amerikanske superstjerne.

Ligesom flere foregående koncerter i foråret måtte Cardi B nemlig aflyse sin optræden. Ifølge mediet NME skyldes det, at hun stadig ikke er kommet sig over flere kosmetiske operationer.

Den 26-årige rimsmed har angiveligt fået foretaget både en brystoperation og en fedtsugning. Og efterdøningerne af disse indgreb holder hende bogstaveligt talt på jorden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Cardi var stripper, før hun startede sin musikalske karriere (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Cardi B må nemlig ikke flyve pga. de kosmetiske operationer, som hun har gennemgået. Det skyldes, at hun ved at flyve kan risikere, at hendes krop hæver op.

Afhængig af penge

Og det er naturligvis ikke sundt, når man kort tid forinden har været under kniven. Ifølge NME har Cardi B forklaret, hvorfor hun har været nødsaget til at aflyse flere koncerter.

- Jeg hader at aflyse shows, fordi jeg elsker penge. Jeg er pengeafhængig, og jeg får mange penge for de her shows. Jeg aflyser millioner af dollars i shows, men helbred er velstand, så det er jeg nødt til at gøre, har hitrapperen for nyligt sagt på sin Instagram-profil.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: MEGA)

Sammen med rapperen Offset har Cardi B datteren Kulture på knap ti måneder (Foto: MEGA)

Cardi B var som bekendt også på plakaten til Roskilde Festival sidste år. Her måtte kæmpestjernen desværre aflyse til stor ærgelse for mange af hendes danske fans.

Her skyldtes aflysningen, at hitmageren var gravid med datteren Kulture, som hun har sammen med rapperen Offset. Og nu kan en ny aflysning altså være på vej, hvis Cardi B - med det borgerlige navn Belcalis Almanzar - ikke når at komme sig over de kosmetiske operationer.

SE og HØR vil naturligvis igen i år være på Roskilde Festival. Men inden da kan du her få et tilbageblik fra sidste år, hvor vores reporter prøvede kongedisciplinen ølbong af:

Sponsoreret indhold