Kendte13. juni 2022

Rørende ord: Paris og Prince Jackson hylder Michael Jackson på scenen

Kongen af Pops to ældste børn, Paris og Prince Jackson kunne søndag på sjælden vis dele en række rørende ord om deres far og hans mange bedrifter
Michael Jackson, Prince Jackson og Paris Jackson
I weekenden kunne Michael Jacksons to ældste børn, Paris og Prince Jackson give en særlig hyldest til popikonet.
 Foto: MEGA

Michael Jacksons to ældste børn, Paris Jackson, 24, og Prince Jackson, 25, var i weekenden inviteret med til det 75. Tony Awards show, der blev afholdt sent søndag dansk tid.

Her kunne de to, på sjælden vis, sammen indtage scenen.

De to stod for at skulle præsentere en optræden af castet bag “MJ: The Musical”. En musical, der omhandler deres far, Michael Jackson og hans liv.

Musicalen var nomineret til intet mindre end 10 priser, og derfor ønskede søskendeparret at give salen et par rørende ord om deres far med på vejen.

– Mange mener, at vores far forandrede popmusikken for evigt, og hvem er vi til at være uenige i det? Men hvad folk måske ikke ved, er, at elskede musicals – både på film og på scenen, indleder Prince Jackson, inden han fortsætter:

– Derfor er vi så utroligt beærede over at kunne introducere aftenens første nominerede for “bedste musical” “MJ”, som bruger mange af hans ikoniske hits, mens de også ser på kompleksiteten og genialiteten af vores fars proces.

Artiklen fortsætter under billedet

Paris Jackson og Prince Jackson
Paris og Prince Jackson indtog scenen for at hylde deres afdøde far, Michael Jackson.
 Foto: MEGA

Musicalen tager udgangspunkt i tiden, hvor Michael Jackson forberedte sig på sin “Dangerous”-verdensturné, der startede i 1992.

Men trods de smukke ord fra Jacksons børn, så løb musicalen desværre ikke med titlen som bedste musical.

I stedet vandt de fire andre priser, herunder for bedste hovedrolle, der gik til Myles Frost, der spiller rollen som Kongen af Pop i musicalen.

Musicalen spiller på Broadway i New York.

Sponsoreret indhold