Kendte19. februar 2024

Rooney Mara og Joaquin Phoenix skal være forældre igen

Den 38-årige skuespillerinde dukkede op med en fantastisk flot mave på den røde løber ved filmfestivalen i Berlin
US actor Joaquin Phoenix arrives with Rooney Mara for the 92nd Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 9, 2020.  VALERIE MACON / AFP
Det amerikanske skuespillerpar Rooney Mara og Joaquin Phoenix venter deres andet barn
 Foto: Scanpix Denmark, VALERIE MACON / AFP

De er allerede velsignet med sønnen River, der kom til verden i 2020.

Men snart er der flere småfolk på vej ind i hollywoodparret Joaquin Phoenix og Rooney Maras liv.

Skuespillerinden Rooney Mara, 38, deltog i den stjernespækkede premiere på filmen ”La Cocina” ved Berlinalen i den tyske hovedstad i weekenden, og her ankom hun i en sort kjole, der afslørede parrets søde hemmelighed.

Det er blandt andre mediet E! News, der skriver om graviditeten.

De to skuespillere, som har været forlovede siden deres lille private frieri i 2019, mødte hinanden på optagelserne til sci fi-dramaet ”Her” helt tilbage i 2012.

Og nu kan deres lille River på fire år altså snart kan se frem til at blive storebror.

Rooney Mara attending the La Cocina Premiere during the 74th Berlinale International Film Festival Berlin at Grand Hyatt Hotel in Berlin, Germany, on February 16, 2024. Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM
Selvom hun ikke taler direkte om graviditeten, så er det halvsvært for Rooney Mara at skjule de lykkelige omstændigheder.
 Foto: Ritzau Scanpix, Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Historien bag Rivers navn er ganske rørende. For det hed nemlig også Joaquin Phoenix’ storebror, der døde i en alder af 23 i 1993 af en overdosis. Også han var skuespiller og musiker.

Stjerneparret Joaquin Phoenix og Rooney Mara har alle dage været yderst tilbageholdne med at dele detaljer omkring deres privatliv, så også da lille Rivers kom til verden i 2020, var det andre end dem selv, der afslørede det.

Dengang sagde den russiske filmskaber Victor Kossakovsky – som tidligere har arbejdet med Phoenix på dokumentarfilmen ”Gunda” – under en filmfestival, at skuespilleren ”lige var blevet far for resten”.

Først da det blev Mors Dag i maj 2021 satte Rooney Mara ord på deres forældreskab.

– At opfostre vores søn River har åbnet mit hjerte, sagde hun dengang, hvorefter hun året efter løftede lidt af sløret for, hvordan det er at være to hårdtarbejdende skuespillere og et lille barn i hjemmet.

– Det er helt klart en kreativ husstand, vi taler konstant om kreative ting. Men det føles ikke som et hus med to skuespillere, for de første tre og et halvt år arbejdede jeg ikke.

Sponsoreret indhold