Kendte 13. marts 2020

Ronda Rousey kritiseres for corona-budskab: 'Dårlig stil'

Den tidligere MMA-kæmper Ronda Rousey mener, at alle bør ændre livsstil, så de kan være klar til enhver form for katastrofesituation, men nu rammes hun af kritik for sit budskab
Foto: MEGA

Den nu professionelle wrestler har mange gode idéer til, hvordan man bør dække sig godt ind, hvis man gerne vil være sikret i en katastrofesituation. 

Den 33-årige Ronda Rousey viser i et Instagram-opslag sit hjem frem, hvor hun blandt andet kan flotte sig med et enormt lager af kød, frugt- og grøntsagsplantager, private vandbeholdere og soldrevet strøm leveret af intet ringere end Tesla-batterier, naturligvis. 

- Vores coronavirus-shoppingliste er: Ikke-eksisterende, skriver hun til sit opslag. 

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har været en stolt "prepper" i årevis, men lad os all lære af den her pandemiske panik og være en lille smule mere selvforsynende og forberedt i fremtiden, skriver hun. 

- At tage skridtet og leve selvforsynende tager tid, men ultimativt sparer man penge, eliminerer vand- og strømregninger, reducerer CO2-spor, og det er simpelthen bare sundere. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se Ronda Rouseys opslag her:

Artiklen forstætter efter opslaget...

Det er naturligvis meget nemt at sige, når man er estimeret til at være en af de rigeste MMA-kæmpere i verden. Det er også nemt, når man er gift med en anden millionær MMA-kæmper, Travis Browne, og det er der flere af Rouseys følgere, der bemærker.

- Du er rig og kan gøre det, godt klaret, ja, I har begge to fortjent det, men for andre mennesker som mig, der ikke har råd til det, så er det her virkelig dårlig stil, er der blandt andet en følger, der skriver. 

Netop at have mange penge til rådighed, stort landareal og generelt flere midler gør det nemmere at isolere sig selv og stadig kunne klare sig, og det er der også en af Rouseys følgere, der påpeger:

- Det er en af de største problemer med sundhedsforskellene og også derfor, vi vil opleve en skæv fordeling af sygdommen, skriver han og forstætter:

- Dit budskab er ekstremt fejlbehæftet og fjollet.

Sponsoreret indhold