Romance afsløret: Travis Scott har dannet par med Rihanna

(Foto: MEGA)

En hemmelig romance mellem rapper Travis Scott, 28, og sangerinde Rihanna, 32, blev for år tilbage afsløret for offentligheden.

Og det gjorde altså rapperen godt gal i skrællen.

Det viser sig nemlig, at han og Rihanna datede adskillige måneder, inden Travis Scott fandt sammen med ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen Kylie Jenner.

Foto: MEGA

Den hemmelige romance blev afsløret tilbage i 2015, da Travis og Rihanna havde et kort forhold, men det var således ikke meningen, at nyheden skulle nå offentligheden.

Det afslører journalist og forfatter Lawrence Schlossman, som var manden, der i en artikel, lod nyheden om romancen komme ud.

Nu afslører han ydermere, at den 28-årige rapper blev godt gal i skrællen over, at detaljerne om hans kærlighedsliv blev lagt frem til offentligt skue.

Lawrence Schlossman lavede et interview med rapperen, og både han og Rihanna ønskede langt fra, at Schlossman skulle afsløre deres forhold.

Det blæste journalisten tydeligvis på og udgav artiklen, der netop afslørede forholdet, i underholdningsmagasinet Complex, hvor han på daværende tidspunkt arbejdede.

Det fortæller han i sin podcast ”Throwing Fits”.

Umiddelbart lader det til, at Travis Scott ikke ønskede, at nyheden skulle komme frem, fordi han ikke ville definere forholdet og smide mærkat på.

Og nyheden om romancen gjorde således Travis Scott sur - og en af Lawrence Schlossmans mente da også, at forholdet til den populære rapper var blevet ødelagt for magasinet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close