Kendte11. august 2023

Rørende hilsen: Rasmus Seebach taler direkte til sin far fra AiaSound-scenen

Den danske musiker introducerede sangen "Den jeg er" på en måde, som fik hårene til at rejse sig blandt publikum på Tiøren i København
Rasmus Seebach sendte en hilsen direkte til sin afdøde far - den legendariske musiker Tommy Seebach - da han optrådte på AiaSound fredag aften 
Rasmus Seebach sendte en hilsen direkte til sin afdøde far - den legendariske musiker Tommy Seebach - da han optrådte på AiaSound fredag aften
 Foto: Mikael Rieck

– Kære far, jeg ved, du gerne ville have sagt undskyld. Men det behøver du slet ikke, for du har gjort mig til den, jeg er.

Sådan lyder de rørende ord fra Rasmus Seebach til sin afdøde far Tommy Seebach.

Straks er det tonerne af “Den jeg er”, der fylder pladsen.

Den 43-årige hitmager står på scenen netop fredag aften under den københavnske festival AiaSound, som løber af stablen på Tiøren på Amager i disse dage.

Her pryder han programmet sammen med andre store navne som Medina, Ne-Yo, Morten, Artigeardit og Metro Boomin.

Rasmus Seebachs far er som bekendt manden bag udødelige hits som "Krøller eller ej", "Disco Tango" og ”Under stjernerne på himlen”. Han var 53, da han døde for 16 år siden af et hjertetilfælde efter et liv, som var præget af alkoholmisbrug.

Tidligere har Seebach junior fortalt, hvordan der aldrig går en dag, uden han sender sin afdøde musikerfar en tanke.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-11/190a5343.jpg
 Foto: Mikael Rieck
https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-11/190a5361.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Tænker på eks'en

Om forholdet til sin egen søn Holger, har den 43-årige musiker fortalt til Alt.dk:

– Jeg vil prøve på at se, om jeg kan give Holger den kærlighed til musik, som jeg selv fik af min far. Det var helt sikkert hans fortjeneste, men det var ikke, fordi han pressede det ind ved at sige, at jeg skulle spille klaver i halvanden time hver dag. Det var meget et spørgsmål om, at han kunne mærke, at jeg selv syntes, at det var sjovt. Jeg har heller ikke tænkt mig at presse noget ned over hovedet på Holger.

Rasmus Seebach afslørede også de tanker, som sættes i gang i hans hoved, når han optræder med et andet af sine store hits - nemlig sangen "Olivia" - mens han stod foran AiaSound-publikummet.

- Jeg tænker stadig på hende, fortalte Seebach, der henviser til sangens titel, der også er navnet på en ekskæreste, han engang var meget forelsket i.

Du kan følge med i SE og HØRs livedækning af AiaSound lige her:

Sponsoreret indhold